• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Reklam Yönetmeni ve Sanatçı Kardeşim Metin Arolat’ı Kaybettik

Reklam Yönetmeni ve Sanatçı Kardeşim Metin Arolat’ı Kaybettik

 

Reklam Yönetmeni ve Sanatçı Kardeşim Metin Arolat’ı Kaybettik

Sevgili kardeşim, acı haberini bu sabah kızımın WhatsApp mesajıyla öğrendim. Sen, Türkiye’de yeni yeni sanatçılar yetiştiren, dillere pelesenk olan klipler ve insanların hafızalarına kazınan filmlerle gönlümüzde taht kurdun. Seslerin, bakış açın ve tespitlerinle reklam dünyasında iz bıraktın. Daha pek çok öğrenci ve sanatçı yetiştirecektin, fakat onlardan bilgini ve tecrübelerini mahrum bıraktın.

Bir doktor nasıl hastasını muayene edip teşhis koyarsa, Metin de bir ürünü gördüğünde ya da bir sözü duyduğunda aklına sloganlar üreten bir ‘Reklam Doktoru’ gibiydi. Seninle ilgili anlatacak pek çok anım, paylaşacak çok çalışmam var. İmaj TV’de birlikte geçirdiğimiz montaj saatleri hâlâ aklımda.

Kendi müzikleri, becerisi, tebessümü ve tarzıyla dinleyicilerini eğlendiren, güldüren, hayal kurduran ve neşelendiren kardeşim Metin Arolat, maalesef hayatını kaybetti. Bu acı haberi kızım aracılığıyla öğrendim.

Reklam ve sanat alanında sık sık fikir alışverişi yaptığımız, tavsiyelerini aldığımız sevgili kardeşim Metin Arolat’ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Bugün iyi bir dostumu ve kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ülkemiz için dertlenen, vatandaş için üzülen, iyi yürekli kardeşim ve sanatçı Metin Arolat aramızdan ayrıldı.

Türk Halkına Ve  Sanat Dünyasına  sabır diliyorum,  Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Sanat dünyasının başı sağ olsun.

Gülümsemesi Sevenlerine Armağan Olsun,

Ayson Karabağ
Bakırköy’den Haber Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM