• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Büyükçekmece’den Zeki Çebi ve Arkadaşları ile Ziyareti

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Büyükçekmece’den Zeki Çebi ve Arkadaşları ile Ziyareti

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Büyükçekmece’den Zeki Çebi ve Arkadaşları ile Ziyareti

Büyükçekmece ilçesine Ak Parti’yi kazandırmak adına Büyükçekmece bekçisi Zeki Çebi diyor ki: Büyükçekmece’yi dışarıdan seyretmek olmaz. Biz Büyükçekmece’yi Ak Partiye kazandırmak için bir insanın tecrübesi başından ne geçtiği değil, başından geçenlerden nasıl yararlandığını göstermek için arkadaşlarımız Mehmet Efe, Mehmet Çakmak, Ersen Çakmak, Yaşar Çebi, Köksal Çebi ve gazeteci Ayson Karabağ’ı yanına alarak Ak Parti il başkanını Osman Nuri Kabaktepe’yi ziyaret ettik.

Ak Parti İstanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hassas noktası Ak Parti’yi yerine (ak epeler) konuşan Mehmet Efe’yi küstürdü.

Sayın başkan bizim insanlarımız sevdiği dostlara küserler. Bu küsme olayı yayılır, konuşulur, kırgınlıklar artar, küsmeler çoğalır, soğukluk girer, yavaş yavaş soğukluk yayılır. İyice gönülden, akıldan silinmeye başlarlar. Ama siz kucakladınız, sardınız Mehmet Efe’nin gönlünü aldınız; güzel bir sohbet edildi. Biz de aldığımız ders isimlerine önem vermek gerekir.  Toplum içerisinde konuşurken nezaket kurallarını iyi kullanmak gerekir. Ahmet adı Mehmet demek ayıp oluyorsa her kişinin ismi de siyasi partilerinin de ismi çok önemlidir.

Büyükçekmece’den  size gelen kişiler sadece Büyükçekmece için Ak parti gelmesi için çalışan kişilerdir. Bu kişilerin geçmişi sol düşünceli siyasi kişilerdir. Fakat Büyükçekmece için sağcıyı solcusunun kalbini kazanan zeki çebi ‘dir., ilçemizi düşünelim; gelişmesini düşünelim. Büyükçekmece’ye Ak partinin gelmesi gerektiğini düşünen fikirleri olan, çevresi olan gönüllü Ak parti için çalışarak, CHP’nin kalesi yerine  Ak parti  kalesi yazdıralım.

Gönüllü çalışan ve çalışmayı düşünen gönüllü kişiler  ziyarete gelmek fikirlerini, düşüncelerini, anlatmak isteyen dolu dolun insanlar vardı.  Zaman kısa olunca arkadaşlarımıza size içini boşaltmak için geldiler. Ağzından çıkan  ak epeler  diyerek ayağınıza basması iyi oldu.

Büyük siyasetçiler gönül almasını bilir. Siz de bunu yaptınız: Kucakladınız, sardınız, gönlünü aldınız., sevginizi ektiniz. Sizi tebrik ederim. Biz sizi Büyükçekmece’ye kahvaltıya davet ederek eksik kalan konuşmayı tamamlamak istiyoruz.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM