• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ataköy 5. Kısım Sakinleri, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Umutlu

Ataköy 5. Kısım Sakinleri, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Umutlu

Ataköy 5. Kısım Sakinleri, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Umutlu

Ataköy 5. Kısım’da yer alan A2, B3, B4 ve B5 bloklarında oturan bina yöneticileri ve görevlileri Cahit Koca, Ayşe Tezcan, Mehmet Ünal, Şükrü Kaya, Kemal Ünal, Cemal Ergin, Yüksel Ergin, Seracettin Şahin ve Yusuf Üner, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan sorunlarına çözüm bekliyorlar.

Sakinler, Marmara İnşaat başladığından beri yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyorlar. Özellikle yaşlı ve emekli kişilerin yaşadığı bu bölgede, binaların bodrum katlarına kadar su basması sorunuyla karşı karşıya olduklarını ve suyu pompa ile boşaltmak zorunda kaldıklarını belirtiyorlar. Ayrıca, bölgeye araçlarını park edip Marmaray’a giden kişilerin sayısının arttığı ve bu araçların 10-15 gün boyunca burada beklediği ifade ediliyor. Bakırköy Belediyesi’nin genel temizlik yapmadığını, sadece yüzeysel bir temizlik yapılıp çıkıldığını, sokağa kadar asfalt döşendiği halde sitenin önündeki kaldırım ve asfalt çalışmalarının yapılmadığını dile getiriyorlar.

Ataköy 5. Kısım çarşısında eskiden sadece iki alkol satan firma varken, şimdi 15 firma olduğuna dikkat çeken sakinler, her akşam 12-13 saatleri arasında bu firmaların müşterilerinin rahatsızlık verdiğini ve bir olay yaşanmadan önlem alınması gerektiğini belirtiyorlar.

Bu sorunları Bakırköy Belediyesi’ne iletmek için defalarca telefon ettiklerini ancak muhatap bulamadıklarını, attıkları maillere de cevap alamadıklarını söylüyorlar. Yeni belediye başkanından umutlu olduklarını belirten sakinler, “Ya umutlarımız gerçekleşecek ya da umutlarımızın altında ezileceğiz,” diyorlar.

Yaklaşık 15-20 yönetici ve görevli, Bakırköy Belediyesi’nden randevu talep ederek sorunlarını başkana bizzat iletmek istiyor. Bu vatandaşların tek umudu belediye başkanı ve ondan bu değerli insanları dinleyerek, sorunların çözümü için adımlar atmasını bekliyorlar. Emekliler, 40 yıldır oturdukları yerden rahatsızlıklarını dile getirmek ve çözümler bulmak istiyor. Ataköy Temsilci Yöneticilerinden Cahit  Kuca 0532 2580171

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM