• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediyesi Yetkililerine Sesleniş:

Bakırköy Belediyesi Yetkililerine Sesleniş:

Bakırköy Belediyesi Yetkililerine Sesleniş:

Bakırköy Belediye Meclis Üyeleri, lütfen yakın akrabalarınızı ve işlevsiz kişileri belediyeye doldurmayın. Belediye başkanı olarak, ekibinizi bir şirket yöneticisi gibi dikkatlice dinleyin, herkesin becerilerine, yaptığı işe bakın. Eğer bir kişi “birilerinin adamı”ysa ve işe yaramıyorsa, lütfen listenizde temizlik yapın. Belediye bütçesini, vatandaşın parasını doğru kullanın ve boşa harcamayın.

Ekibinizin başında, bir patron gibi adaletli ve sorumlu bir şekilde durmanızı istiyorum. Belediye yönetiminde doğrulardan sapmadan ilerleyin. Söylentilere göre, bazı mevkilerde liyakatsiz kişilerin işe alındığı iddia ediliyor. Bu durumu inceleyip araştırın; belediyemizin becerikli insanlara ihtiyacı var.

Belediye hizmetlerinde eksiklikler göz önünde: spor aletlerini boyayacak adam yok , parklarda çim bakımını yapacak adam yok , elektrik işleriyle ilgilenecek adam yok , mobilya işlerinden anlayacak adam yok , duvar ustası ya da yol tamiri yapacak ekipler bulunmuyor. Ağaçları budayacak çalışanlar adam  yok, bilinçli asistanlar ve sekreterler eksik. Notları düzenli takip eden, halkın taleplerini önemseyen sekreterlik hizmetleri eksik. Sekreterler, halkın sesi olmalı ve sizin de onları bu bilinçle yetiştirmeniz gerekiyor. Asistan sekreterin sezgileri tespitleri iyi değerlendiren başkan ve başkan yardımcıları gerekir, Asistan sekreterler görevinizde başarı için Sekreterin Kılavuzu ve  Yönetici sekreterin el kitabın okuyun, Görevinizde daha başarılı olmanız için kaynak kitap.

Lütfen ekibinizi oluşturun, yeni ve yetenekli çalışanlar yetiştirin. Hataları görün ve eksikleri ortaya koyun. Aksi takdirde gelecekte bu sorunların altında ezilme riskiyle karşılaşabilirsiniz.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM