• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kaymakam Bakırköy’de  Okulları Denetlemeli

Kaymakam Bakırköy’de Okulları Denetlemeli

Kaymakam Okulları Denetlemeli
Okul Müdürlerine Hatırlatma
  • Bakırköy ilçesinde size bir hizmet fırsatı çıkmış. Ne mutlu size. Okul müdürü olmuşsunuz, harika bir duygu. Gelin bir başka açıdan bakalım, böyle bir eviniz olsa, böyle bir yeriniz olsa neler yapabilirsiniz? sizlere Ayna tutmak istiyoruz?
  • 1- Okul bahçesi var, o bahçeyi yeşillendirmeyi düşünür
2- Bahçeye kamelyalar düşünür .
3- Ayda bir yazarlarla; öğrencileri ve velileri buluşturmak gerekir.
4- Komşuların kalbinde yer edineceksiniz ki, misafiriniz geldiği zaman destek versinler.
5- Öğrencilerimizin içinde abilik yapacak, model olacak gençleri hazırlamak gerekir.
6- Öğrencilerimizin yaptığı fotoğrafları, el becerilerini, teknoloji imkanlarını hazırlayarak, yazın okul bahçesinde iş adamlarını da davet ederek, iş adamlarıyla öğrencilerimizi buluştursak iyi olmaz mı?
sayın Müdürüm
7- İlçenize basını davet etseniz, başarılı öğrencilerinizin yaptığı işleri fotoğrafla, basın yolu ile gurur duyulmasını sağlasak iyi olmaz mı?
8- Başarılı öğrencilerimizi kaymakamımızla buluştursak, belediye başkanı ile buluştursak,
anılarını google’a düşürsek daha iyi olmaz mı?
9- Gerek öğrencilerimizin aklında, gerekse velilerimizin aklında, gerekse ilçenin aklında başarılar duyulsa, işitilse daha iyi olmaz mı?
10- Bakırköy vatandaşı da başarılı öğrencileri yetiştiren birincilerin, ikincilerin okullarından duyup gurur duysa iyi olmaz mı?
Bu değerli okullarımızda güzel hikayelerin olması, çevreyi yabancılarımıza iyi tanıtarak izler bıraksak daha iyi olmaz mı?
Yasaklar farklı,
eğitimcilik farklı.
Sizler model olacak, örnek olacak, birine ışık olacak işler yapın.
Her yönetici sizi alkışlar. Ama okul öğrencileri, velilerini rahatsız eden konular olursa bunlar haberde iyi değil, kendi ayaklarınıza silah sıkmış olursunuz. Onun için gazeteci dediğinizde kimi yanınıza alacağınızı bilin. Odadan çıkın ve çevrenize bakın. Komşularınızı iyi tanıyın. İlçenizdeki gazetecileri iyi tanıyın, ziyarete gidin. Komşu esnafları tanıyın. Öğrencilerimiz için, esnafın bile özel fiyatlar yapması için gayret gösterin. O zaman okul müdürü, içeriyi ve dışarıyı yıldız yapabilir. okul müdürün Başarıları Konuşulur.2023 yılında Başarılı becerikli Müdürlere Kaymakamız  Pleketle  onura etmesini arzu ederiz
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM