• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kurtuluş Bazu  Biyografisi

Kurtuluş Bazu  Biyografisi

Kurtuluş Bazu  Biyografisi

01.02.1975  yılında Ardahan  ’da doğdum. Babam Halit  , annem yardımsever Hediye  Hanım’dır. 13  kardeşiz, Ardahan   havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir babanın gül kokan evlatlarıyız. Ardahan ’da pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir. Ardahan  , ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve dağin kenarında  çevrilmiş bir ilçeden oluşan bir yer. Böyle bir ilçede doğmanın ayrı bir anlamı var. Evliyim üç çocuk babasıyım,

Ardahan ‘da büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi. Doğunun  özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele  eden . Türkiye yayılan bizde İstanbul’a taşınanlardan bir Ardahan’layız  . İlk  okulunu  ardandan okudum  , orta lise okulu İstanbul’da  okudum .Üniversitesi İstanbul İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezun olduğum zaman CHP  gençlik kollarında Görevliydim  , askerliğimi yedek subay olarak tamamladım.

Kendi kendimize yetiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorduk. Gel zaman git zaman okul bitince Mali Müzevirliğe  başladım. Genlerimizde ezilen kişilerin yanında olduk haksızlığa karşı geldik .Çalışan işçi arkadaşların işlerine yardımına koşmak sorun çözmek hoşuma gidiyordu. Hak arama bilenlerden biri olduğum için , işçi hakların ariyan biri olarak kendim arkadaşların sorunların ile ilgilenmeye başladım. Ezilenin hakkını  ararken  solcu oldum. Candan, yürekten davranan arkadaşların ilgisi ve sıcaklığı samimiyeti beni solcu  içine çekti. İşçilerin içinde sendikalaşmak, Örgütlenmek  Kültürü içinde kendimi  buldum , Solcu abilerin  yanında  yetiştim,

birlik içinde olmak aynı çatı altında olmak için örgütlendik. Kendimi  CHP  içinde buldum birine dokunmak birine ışık olmak birine umut vermek benim hayatım oldu. ve ilgi olması beni CHP ortamına çekmiştir.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve bilirkişilik mesleğini icra etti. Kâğıttan ambalaj ürünleri imalatı faaliyetlerinde bulundu. Birden çok sivil toplum kuruluşlarına üyesi oldum. İngilizce biliyorum.

Sevgili arkadaşlar,

Yaşantınızı boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bir Esenyurt  Selami Gönderebilirsiniz .Hepinize Esen yurt  kokulu güzel günler diliyorum.

 

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM