• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Milli Hizmet Sistemi Siyasi Partilerine Dijital Teknoloji Desteği Veren Mikail Akıncı  Ak Parti İçin Hazırladığı Sistemi

Milli Hizmet Sistemi Siyasi Partilerine Dijital Teknoloji Desteği Veren Mikail Akıncı  Ak Parti İçin Hazırladığı Sistemi

Milli Hizmet Sistemi Siyasi Partilerine Dijital Teknoloji Desteği Veren Mikail Akıncı Ak Parti İçin Hazırladığı Sistemi

Bu sistem ilhamı sizde nasıl başladı? 

Ak parti teşkilatın da görev yaptığım dönem de bir gece balkon da gecenin geç saatlerine kadar oturup benim bu ülkeye bir borcum var nasıl ödeyebilirim ve insanların hasret olduğu huzuru mutluluğu yaşamasına nasıl vesile olurum düşüncesi ile başladı. il il ilçe ilçe köy köy gezerek toplantılara katılarak şikâyetleri dinleyerek başarıları görerek engelleri yaşayarak notlar aldım tam 7 yılımı verdim. Üzerinde çok çalıştım ekip arkadaşlarımla birlikte ARGE çalışmaları yaptım bu 7 yılın gezmesi dolaşması bizi bu programın içinde buldurdu.

Bu sistem muhakkak kullanılmalıdır. Bu sistem her şeyi kayıt altına alan bir sistemdir. Her birim alanında işin niteliğine göre not var. Bu not teşkilat mensuplarının başarı karnesine  katkısı olacaktır. O’nun için bu programı İktidar parti teşkilatının muhakkak kullanması gerekir. Hükümete faydası olacağı aşikârdır. Türkiye’de sorunları şikayetleri ve çözüm yolları yapan il ve ilçe bazında sorunların ne olduğu nerden ne gibi sıkıntı olduğunu hükümette görmüş olacaktır. Bu Çalışmayı cumhurbaşkanım’dan aldığım ilham sayesinde yaptım. Bu programı Ak parti kullanırsa ben mutlu olurum, çünkü Ak parti teşkilatının içinde bulunduğum dönem hazırladım.

Sizin Milli hizmet sisteminizi Her Partinin Kullanması İçin Çalışman daha iyi olmaz mı?

Bu sistemi Türkiye genelinde tüm partiler kullanmalı, il ve ilçe olarak her sorun her talep kayıt altına alındığından bu sistemi iyi kullanan bir parti lideri Türkiye’nin haritasını görecek ve sorunlarını da bilecek çözüm yerlerini de bilecek ne gibi sorunlar var ne gibi sıkıntılar var. Kim aldı kim çözdü her şeyi kayıt altında ve her birimin merkez de tutulan bir not portresi olacak oradan puantaj düşecek veya yükselecek şekilde bu Sistem başarılı hizmet için çalışan görevli particileri de göstermiş olacak. Hem teşkilat kültürün içinde çarkı iyi çalıştıran olacak çalıştırmayan olacak ve vatandaş sorunlarını ve şikâyetlerini hangi bölgede ne gibi sıkıntıları, talepleri olduğunu öğreneceksiniz bu da tam bir liderin gerçekleri okuyabileceği görebileceği bir sistem. Ve dahi yönetici olacak kişilerin mevcut yöneticilerin iki dudakların arasında olmayacak halka gerçekten hizmet edecek yöneticileri kimsenin müdahalesi olmadan sistem belirleyecek. İşin özü Liyakat esas olacaktır.

Bu programın özellikleri

Türkiye genelinde kullanılacak

Gelen şikayetler ve talepler kayıt altın da olacak

Çözülen ve çözülemeyen sorunlar görülecek

Teşkilat mensuplarının notları artacak veya eksilecek başarılı çalışan mücadeleci particileri görecek

Türkiye’de sistem mükemmelliğini herkes görecek

Stresin sıkıntıların son bulacağı Mutluluğun başlayacağı anahtar bu sistemdir. Aksini iddia eden varsa çıksın karşıma.

Bu da Vatandaşımızın sorun şikayet ve taleplerini çözüm noktasında ne kadar başarılı olduğunu Liderin gerçek bilgileri kişilerden değil direk sistemden görme  imkânı doğuracaktır.

Bilgi İçin 0532 506 12 44 

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM