• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Tokatlı Gazeteci Orakçı Kızını Evlendirdi

Tokatlı Gazeteci Orakçı Kızını Evlendirdi

Tokatlı Gazeteci Orakçı Kızını EvlendirdiAnadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu Başkanı Gazeteci Yazar Yakup Orakçı ve Gülhan Orakçı’nın kızları Esmanur ile Hasan – Sultan Günlüler’in oğlu Sinan evlendiler.
Genç çiftlerin nikah şahitliklerini AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, MHP Tokat Eski İl Başkanı Murat Polat, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Recep Bozdemir, Gazeteciler Cemal İncesoyluer, Musa Özdemir yaptılar. Nikahı Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altınordu kıydı.
Tokat Düğünde BuluştuNikah töreninde Tokat’ın siyasetçileri, birlik başkanları, iş adamları, sivil toplum örgüt temsilcileri, gazeteciler, genç çiftin yakınları ve çok sayıda konuk hazır bulundu. Düğün töreni katılımcıların konumları sebebiyle ilginç buluşmalara da sahne oldu. Tokat eski milletvekillerinden Feramuz Şahin de misafirler arasında dikkat çeken simalardandı. Nikah töreninde konuklar hem gönüllerince eğlendiler hem de Türkiye ve dünya gündemi hakkında sohbet imkânı buldular.
‘Sevilmek, Hatırlanmak Güzel’Nikah törenine coşkulu katılımdan dolayı misafirlere teşekkür eden Gazeteci Yazar Yakup Orakçı, “Kızımız Esmanur ile oğlumuz Sinan’ın düğün törene geniş katılım bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Çocuklarımızın izdivaçların ömür boyu mutlulukla sürmesi Yüce Mevla’mızdan duamızdır. Bu mutlu günümüze katılımın yüksek olması, yüzlerin gülmesi bizler için ayrıca anlamlıdır. Yine birçok dostumuz Tokat’ta bulunamadıkları için çiçek ve telgraf göndermişlerdir. Bizzat gelerek, çiçek ve telgraf göndererek, telefonla arayarak bizleri hatırlayan, mutluluğumuza ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
             Gazeteci Ayson Karabağ’dan TavsiyeKızım evlilikte iki kışı da birlikte yaşarken, uyumu, bilgisi, becerisi, örfü, adeti, farklı olur da, aynı da olur unutma. Annenin yetiştirdiği eşini bundan sonra siz öğreneceksiniz. Evi dişi kuş yapar. Sahipleneceksin, engelleri sevgi ile aşacaksın. İç engel, dış engel olacak. Dışarıda engel yok, engel iç engelde. Onu da özgüvenle, sabırla, sevgi ile aşmasını bileceksin. Bundan sonra annesi annen, babası baban, kardeşi kardeşin olsun. Standardınızı korumak için büyük düşün. Aileni ileriye taşımasını düşün. Kendi hikayenizi yazmayı unutma. Sevgiyi evinizden eksik etmeyin. Dilinizde sevgi eksik olmasın, gözünüzde sevgi eksik olmasın.Sevgili Damat, değerli oğlum; göz bebeğimiz kızımızı size teslim ediyoruz. Her gün sevgini göstermesini bil. Sabah banyoda aynaya “Seni Seviyorum” yazmasını bil. Kahvaltı tabağının altına güzel sözler yazmayı unutma. Haftada bir gün elinde çiçekle gel. Pazar günleri büyükleri kahvaltıya davet ederek onların dualarını almayı unutma. Veren el, alan elden üstün olduğunu unutma. Asla sinirlenme, asla bağırma. Tatlı dil ile birlikte evinizi koruyun. Mutluluğunuz daim olsun. Evinizi sevgi ile örmesini bil. Mutluluklar diliyorum. Kızım sana, seni de Allah’a emanet ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM