• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Türkiye’de Yerli Ve Milli Parti Kelebek Gibi  Geliyor

Türkiye’de Yerli Ve Milli Parti Kelebek Gibi  Geliyor

Türkiye’de Yerli Ve Milli Parti Kelebek Gibi  Geliyor

Bu Parti’de ; İnanç  Ve Azim  Var.

Ankara’da yerli ve milli parti ziyaretine gittim, çok deneyimli abimiz Sabri Erbakan ve Av. Uğur Aksöz, Engin Eryılmaz İstanbul Bahçe şehir ‘den Işıl Aktan, Mikail Akıncı, Sümeyra Uçar  ; sıcak, samimi, içten kucaklayan, saran, dilleri de gönülleri de tam büyüklük yapan, misafirperver abilerim var. Yolunuz düşerse bir kapıyı çalın, randevuya gerek yok. Sizi  sevgi sıcaklığı ile ağırlayacak abilerim var. Bu kişiler emekli olmuş, bize ne diyen kişilerden değil. Ülkeyi düşünen, bilgilerini gençlere verecek, arkasından adam yetiştirecek kişiler. Bir yazar diyor ki: 1 yıl çalışacaksan ağaç ek, 5 yıl çalışacaksan tarla ek, 50 yıl çalışacaksan adam yetiştir diyen kişiler bir araya gelmiş; yolları, kuralları, kanunları bilen nerede ne yapacağını bilen, deneyimli ve tecrübeli kişilerin bir araya gelmiş cesaretli ve tecrübeli abilerim var. Bir yazar diyor ki: deneyimli, tecrübeli, bir bedel ödeyen kişileri dinleyin çünkü o acıların faturasını siz ödemeyin  sözüne inanın ve bize Kur’an gönderen, okuyun, yolunuzu iyi görün. Kur’an’a göre hayatınızı geliştirin diyen bir Peygamberin ümmetleriyiz. Okuyun diyen bir dinin mensupları bir araya gelmiş, deneyimli, işinde kariyer sahibi bir mutfakta toplanarak Türkiye’nin ağız tadında bir menü yapmak için yeni bir siyasi yola girmek için, yeni bir tarz yapmak için, ülkenin geleceği için hazırlanan ve ders çalışan bir parti. Türkiye’ye Kelebek kelebek yayılmaya başladı.

Ülke için, vatan için, bayrak için yerli ve milli duygular geliştirmek, Dünya’ya pazarlamak için kendi değerlerimize sahip çıkmak için Avrupa’da eğitim almış ekonomi dalında kendini geliştirmiş; girişken, vatan seven, aşkı ile ülkesine hizmet etmek adına yerli ve milli partide bir siyasetçi doğuyor.

Malatya’da doğumlu Amerika’da eğitim alarak yetişen  genç  girişimci iş adamı   yeni bir Özal geliyor…Yakında Liderle Röportaj Yaparak Bakırköy’den haber gazetesinden  buluşturacağız.

Partinin mutfağında ansiklopedi kalınlığında; tecrübeli ve uzman kişiler var. Onların gözlemlerin ‘den , bilgisinden, tecrübesinden faydalanarak, teknoloji kullanarak sıfırdan başlayarak kendi örgütlenme sistemini kurarak gelişen bir parti olacak. Bu parti ses getirecek; bu parti ağaç dallarında işçi kesimi olacak, memur kesimi olacak, öğrenci kesimi olacak, kadınlarımız olacak, Cumhuriyet ülkemizin girişimci kardeşleri olacak, iş insanları olacak, teknoloji kullanan  gençlik  olacak. Bir taraftan içimizde geleceğin belediyelerde hizmet aşkı ile çalışacak, belediye başkanları eğitecek, belediye başkanı çıkararak ekibimizi yetiştireceğiz. Her bölgede milletvekili olması için; halkın içinden çıkan, halkın dilini konuşan, vatandaş için elçi olan, vatandaşa hizmet edecek, milletvekillerini hazırlayarak  kelebek gibi geliyorlar.

Ustaların ifadesi: Bizde işe göre adam almak vardı. Adamına göre iş değil, işinde başarılı olan, işinde kariyer yapmış, öğrenmeye açık olan, becerileri zaman içinde ortaya çıkaracak kişileri  hocalarımızın  desteği ile ekip oluşturacak. Partimizde görev alacak arkadaşlar dili de, gönlü de, tarzı da konuşması da partimizde yetişen kişiler olacak. Siyasi gömleğimiz aynı renk olacak, aynı tarz olacak, bu tarzı bu tadı ve bu güzelliği Türkiye’de  il il ve ilçe ilçe  kelebek gibi yayılmaya başladık.. Sonra Cumhuriyet ülkeleri kadar şube açarak kardeşlerimin fikir ve düşüncelerinden faydalanmak için gözlem yapmak için yerli ve milli duygularını toplayarak gelişecek bir parti olmaya hazırlanıyorlar. Siyaset düşünen bende vatan için varım  diyenlerin adresi

Ankara merkez adresi Aziziye , Piyade sok.no27 06530 Çankaya/Ankara

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM