• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti! Kızı Anjelik Açıkladı: Ahu Tuğba Neden Öldü, Hastalığı Neydi?

Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti! Kızı Anjelik Açıkladı: Ahu Tuğba Neden Öldü, Hastalığı Neydi?

Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti! Kızı Anjelik Açıkladı: Ahu Tuğba Neden Öldü, Hastalığı Neydi?

Ahu Tuğba’nın hayatını kaybettiğine dair haberler sosyal medyada paylaşıldı. Oyuncunun yakın arkadaşı Nuri Alço, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik ile görüştüğünü ve haberlerin doğru olduğunu açıkladı. Peki, Ahu Tuğba kimdir ve neden öldü?

Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden ve geçen aylarda trafik kazası geçiren Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami eyaletinde hayatını kaybetti. Vefat haberini kızı Anjelik doğruladı.

Ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba’nın evinde hayatını kaybettiği belirtildi. Evde bulunan kızı Anjelik, durumu polise bildirdi. Ahu Tuğba’nın ciddi astım hastası olduğu ve geçirdiği kaza sonrası zor günler yaşadığı ifade edildi.

Usta oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba’nın cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı. Nuri Alço ise “İstanbul’a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklarla irtibata geçiyoruz. Daha dün kendisiyle konuştum, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce, kızı Anjelik onu zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu ‘Geçer’ deyip gitmemiş. Kızı sabah annesini yatakta hayatını kaybetmiş olarak bulmuş” dedi.

Reklamcı Ayson Karabağ ise “Çok üzüldüm… Bir dönemin efsanesi Ahu Tuğba. Reklam filmi için birlikte çalışmıştık. Ekip arkadaşlarına çok saygılı, onları hiç üzmeyen bir sanatçıydı. Ücret konusunda asla pazarlık yapmazdı; ‘Siz ne uygun görüyorsanız öyle olsun’ derdi. İnsanlara değer veren, randevularına sadık, kurallara uyan, naz yapmayan, alçakgönüllü biriydi. Yattığın yer nur olsun, Peygamber Efendimize komşu ol. Işıklar içinde uyu. Sen Türk milletinin kalbindesin, aklındasın, yüreğindesin, duasındasın. Filmlerdeki rolüyle genç kızlara ders veren iyi bir ablaydı” dedi.

Ahu Tuğba, sadece oyunculuğuyla değil, açık sözlü ve güçlü kişiliğiyle de tanınırdı. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum.

Ayson Karabağ

Bakırköy’den haber Gazetesi

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM