• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ak Parti Bakırköy Kadın Kolları Kefken’de Toplantıda

Ak Parti Bakırköy Kadın Kolları Kefken’de Toplantıda

Ak Parti Bakırköy Kadın Kolları Kefken’de Toplantıda

Ak Parti meclis üyesi Emine Dirican 3 günlük Kadın Kolları kampa çekildik. Geçmiş günleri, eksiklikleri, unuttuklarım, yapamadıklarım önümüzdeki seçimde ne yapabiliriz? Nelere dikkat edebiliriz? Bu hizmet fırsatını yakalamak için devletin tüm imkanlarını Bakırköy’e çekmek için, her konuda öncü olabilmesi için, esnafın önünü açmak için, kadınlara destek olabilmek için, çocuklara masal parklarını getirmek için, park ve bahçeleri çiçeklerle donatmak için, girişimci kadınların önünü açmak için, sporculara el vermek için,

Dünya insanlarını Bakırköy’e çekmek için, 7 mahalledeki kentsel dönüşüm için, devletin %50 imkanlarını Bakırköy’e getirerek bir yılda vatandaşın dairesine kavuşması için, deprem korkusundan kurtulup depreme dayanıklı dairelerde oturması için Bakırköy’ü Bakırköy yapmak adına, hizmet adına, zaman kaybetmemek için ne yapabiliriz? Nasıl iletişime geçebiliriz?

Sağcı ya da solcu fark etmiyor. Bakırköy bizim için iyi yerlerde olursa, devletin yanında olursak %100 Bakırköy tüm imkanları, geleceğe inananları bir çatı altında olmak için fikirlerin, düşüncelerin ne olursa olsun bu seçimde 5 yıl Bakırköy’ün kazanması için oyları Ak Parti’ye isteme, anlatma, kapı çalma, gönülleri nakşetmek için yalan talana gerek kalmadan Bakırköy’ü düşünerek hareket etmek için dersimize çalışma kampına girdik. Buradan çıkan aşk ve sevgiyle görevleri daha yürekten yapacak kadrolar ile birlikte Bakırköy’e geleceğiz” dedi.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM