• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ali Akdoğan, Gamze Hanım İle Evlendi

Ali Akdoğan, Gamze Hanım İle Evlendi

Ali Akdoğan, Gamze Hanım İle Evlendi

Kadınlar henüz açmayı bekleyen bir tohumdur. Ne zaman olduğu gibi kabul edersen, yüreğine dokunursan sana çiçekler vermeye başlar. Çıktığın bu mutluluk yolunda eşinin  Annesi annen olsun, babası baban olsun, örfleri örgün olsun, ilçesi ilçen olsun. Saygıda, sevgide mükemmel olun.  kültüründe kültürün olsun. Her sabah kahvaltı tabağının altına bir söz yazmayı unutma. Her gün banyo aynasına bir mesaj yazmayı unutma. 4 günde bir gül vermeyi unutma. Her günün gül kokulu olsun. Her günün sevgi dolu olsun.

Eğitimci Ali Akdoğan ve eğitimci Gamze Hanım birlikte geleceğin peşinden değil, önünde el ele, gönül gönüle birlikte hikayemizi yazmak için eğitim tohumlarını serpmek için, hayallerimize ulaşmak için, gelecek nesilleri yetiştirmeye devam edeceğinize inanıyorum

Ali Akdoğan Bir Eğitimci Olarak, Dostlarınıza Mesaj Verirseniz, Nasıl Bir Mesaj Verirsiniz?Eğitimci, kültürlü kendi alanlarında başarılı olmuş bir çevrenin içinde olmaktan mutlu oldum. Bizde bir söz var. Zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir. Okuyan, araştıran, akıl danışan, cesaretli, özgüvenli olan nesil getirmek için çalışacağım. Uluslararası vizyonu olan, teknolojiyi kullanan, 130 ülkenin içinde dolaşan insanların dilinden konuşan, sevgiyi, saygıyı vermesini bilen gençlerimizi hazırlayarak dünya yoluna çıkarmak arzusu içindeyim.

Sevgi Sizin İçin Neyi İfade Eder? Sevgi kötülüğü yok eder, iyiliği yayar, katı kalpleri yumuşatır.

Sevgi Nedir?sevg kötülüğü yok eder. iyilikleri yayar. katı kapleri yumuşatır. sevgi iki yönlüdür. sevgisini veren için mutluluk kaynağı sevilenin  kalbinde şefkat duygusu  artırır.

Ali Akdoğan Sizi Çok Seviyorlar, İşini Bırakıp Size Gelen İnsanları Nasıl Kazandınız?

Biz dostumuza dost olduk, sevgimizi, saygımızı verdik. Hiç ihmal etmedim. İletişime önem verdim. Sosyal medyayı takip ettim. Ne gözden, ne de gönülden kopmadım. İnsanı biriktirdim. Benim zenginliğim, benim fabrikamız insanları kazanmak. Çok şükür onları kazanmış isem ne mutlu bana. En çok insanı mutlu eden insan sevgisidir. Ben dostlarımı birer aspirin gibi, vitamin gibi, ilaç gibi görüyorum. Görevimizi daha iyi yapmak için çalışmaya sevgi vitamini almaya devam edeceğim.

Ayson Karabağ, Ali Akdoğan’ı Nasıl Bilirsiniz?

İletişimi güçlü, girişken, konuşkan, cesaretli, özgüveni olan, eğlenmeyi seven, insanı seven, okuyan, araştıran biri. Hem eğitimci, hem hemşehrim, hem de iyi bir Bakırköylü. Bu üç dalda elimizde, güçlenerek ve bağlarımızı güçlendirerek devam ediyoruz. İnsanları üç yönde tanıyın derler. 1-Yolculukta, 2- Yemekte, 3-Alışverişte. Ben yemekte tanıdım ve çok cömert biri.

Ali Akdoğan Mutluluk İçin Reçete Verebilir misiniz?

Beş ana madde ile anlatayım.

1- Daha az düşün, daha fazla yaşa.

2- Daha az somurt, daha çok gülümse.

3- Daha az konuş, daha çok dinle.

4- Daha az şikayet et, daha çok takdir et.

5- Daha az kork, daha çok sev.

İsmail Arpaçay, Ali Akdoğan Nasıl Biridir?

Eğitim yönünü, hemşehricilik yönünü konuşmuyorum. İnsanlık yönü beni çok daha etkileyen, güven duyulan biri. Örnek gösterecek bir insan olarak Ali Bey’i gösteririm. Onun için Ali’yi 1.30 santim görebilirsiniz ama bence insanları kazanan yönleri çok olduğu için biz onu 130 görebiliyoruz. Bence Ali, 2.30 santim olan biri derin vizyonu olan biri, büyük düşünen biri. Her insanın telinden anlayan biri. Çok dolu, hayata bağlı, neşeli, canlı biri. Mutluluklar diliyorum.

Nadin Kırkeyer Hanım, Ali Akdoğan’ı Nasıl Bilirsiniz?

Ali Beyi, İsmail ve Dinçer  beyden tanıdığım için çok şanslıyım. Hayat dolu, neşeli insan . Kendisine bağlayan güçler var. Samimi, içten biri. Eğitimci yönü ile, idareci yönü ile tanıştığım için çok mutluyum. Sihirli bir tarafı var zannedersem.

Dinçer Ersöz, Ali Akdoğan’ı Nasıl Bilirsiniz?

Bilgi sahibi olan, Türkçeyi çok güzel kullanan, zeki, esprili, başarılı, iyi bir eğitimci. Mutluluğun peşinden koşan Ali Beye mutluluklar dilerim.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM