• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ankara Angiad Kadın Platformu İlk Topluntısını Gerçekleştirdi?

Ankara Angiad Kadın Platformu İlk Topluntısını Gerçekleştirdi?

Ankara Angiad Kadın Platformu İlk Topluntısını Gerçekleştirdi?

BAŞKANI CANSU UYGUR DADAŞ: “TOPLUMDA KADIN GÜÇLENİRSE, EKONOMİ GÜÇLENİR”

Ankara Genç İş İnsanları Derneği’nin (ANGİAD) 15. Dönem Kadın Platformu, ilk toplantısını dernek genel merkezinde gerçekleştirdi. ANGİAD Kadın Platformu Başkanı Cansu Uygur Dadaş başkanlığında düzenlenen tanışma toplantısına kadın üyeler yoğun ilgi gösterdi.

ANGİAD’ın iş hayatında kadının güçlendirilmesi ve kadın istihdamının önemine her fırsatta değinen ve bu alanda projelere öncülük ederek katılımı artırmak için çalışan ANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Onat’ın teşvikleri ile düzenlenen toplantıda, derneğin ve kadın platformunun önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

ANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Onat’a kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Dadaş, “ANGİAD Kadın Platformu olarak, Ertuğrul Onat’ın öncülüğünde kadın girişimcileri işlerini ilgilendiren konularda bilgilendirmek, işlerini geliştirmelerine yönelik teşvik etmek ve gelişimlerine katkıda bulunmak için projeler üreteceğiz” diye konuştu.

“Kadının olmadığı her yer eksiktir” diyen ANGİAD 15.Dönem Kadın Platformu Başkanı Cansu Uygur Dadaş, “Bu süreçteki temel amacımız, kadın üye sayımızı her geçen gün artırmak, birbirimizle iş birliği yapmak ve sosyal projeler ortaya koymaktır. Bu amaçla toplumdaki erkek hegemonyasının azaltılması, kadınların sesinin daha da güçlenmesi ve birbirini desteklemesi en önemli hedefimizdir. Çünkü bir toplumda kadın güçlenirse ekonomi güçlenir, dünya güçlenir. Tabii ki sadece ekonomik anlamda değil, politik ve sosyal olarak da kadın güçlenmelidir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM