• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 AGS) Özgür Bayraktar yeniden  seçildi

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 AGS) Özgür Bayraktar yeniden seçildi

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 AGS) Özgür Bayraktar yeniden seçildi

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 AGS) Olağan Seçimli Genel Kurulunda mevcut başkan Özgür Bayraktar yeniden başkan seçildi. Bundan sonraki hedeflerinin Galatasaray’ın her kademesinde daha etkili olarak var olmak olduğunu belirten Bayraktar, “Tüm seslere kulak vererek, birlikteliği hedefleyerek, katılımcı, hoşgörü ve eşitlik ilkesine bağlı hareket ederek, gücümüze güç katarak ilerleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurula 426 üyenin 250’si katılarak oy kullandı. Üyelerin sandık başına giderek oy kullanmasının ardından, 1905 AGS teamülü gereği tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Özgür Bayraktar yeniden başkanlığa seçildi. Kurulda konuşan Bayraktar, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz çalışma dönemi pandemi koşullarında yaşandı. Salgının yarattığı olumsuz koşullara rağmen ciddi faaliyetler yaptık. Salgın sürecinde Galatasarayımıza hizmet ilkesiyle aktif çalışmalarımızı ve projelerimizi, üye sayımızı her geçen gün arttırmayı ve Galatasaray camiasında adından sıkça söz edilen bir dernek olmayı başardık. Galatasaray’ın gerçekleştirdiği iki genel kurul öncesinde tüm başkan adaylarını misafir ederek kendilerini üyelerimize tanıtma, projelerini anlatma fırsatı sağladık. Bu süreçte her adayımıza aynı mesafede, tarafsız, bağımsız, özgür bir seçim ortamı sağlamaya gayret ettik. 1905 AGS’nin bundan sonraki hedefi Galatasaray’ın her kademesinde daha etkili olarak var olmaktır. Buna hep birlikte şahit olacağız.”

Ankara’da sarı kırmızı bayrağı layık olduğu yere taşımak için çalıştıklarını belirten Bayraktar, “1905 AGS olarak birinci önceliğimiz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet etmiş olduğu cumhuriyete, onun temel ilkelerine, ilke ve inkılaplarına sahip çıkmak, onun çizmiş olduğu istikamette, yolumuzda kararlılıkla yürümektir” dedi.

Öte yandan Genel Kurulda yapılan tüzük düzenlemesiyle Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin ismi, 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği olarak değiştirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM