• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ankara’nın En Büyük  Lojistik Firma  Zirve Aş

Ankara’nın En Büyük Lojistik Firma Zirve Aş

Ankara’nın En Büyük Lojistik Firma Zirve Aş

Lojistik Nedir?

Lojistik ya da nakliye; ürün, hizmet ve insan gibi kaynakların, ihtiyaç duyulan yerde ve istenen zamanda temin edilmesi için bir araç olarak tanımlanabilir. Herhangi bir pazarlama veya üretim organizasyonunun lojistik destek olmadan başarılması çok zordur.

Emin Demirci (inci Baharat )

Biz ’de inci baharat ürünlerimizi anakarada dağ itim için zirve tercih ettik, alt yapısı bunu müsait ve tecrübeli ekibi var. Alt yapısı var. Soğuk deposu var. Ankara hakım itibari olan güvenir’li  bir kurum ile çalışmak harika

Ankara dağ itim ağı için Lojistik konusunda zirve AŞ Tercih etti. Ankara da Ticaret yolu zirve ile  Sayın Nihat Turan ile devam etmeye karar verdi. İmalat Yapan Ankara Bölgeye Sahip Olmak İsteyen  kurumların arkasında zirve aş gibi  firma olmalı.

 Ankara Zirve Grup Aş  Bu İşi En iyi Yapan Firmanın Alt Yapısı 

Ankara’da gıda konusunda 25.000 kapalı alanda 200 m2 soğuk deposunda 35 kişi çalışıyoruz. 10 uzman pazarlama ekibimiz ve 10 teslimatta görev alan arkadaşlarımla birlikte Ankara’nın en iyi dağıtım firmasında çalışıyoruz. Üretim yapan firmaları Ankara’da temsil ediyoruz. Doğuş Çay, Kırlangıç Yağ, Oba Makarna, Beypazarı Soda gibi 20 yerli üretim yapan firmaların Ankara’da gözü kulağıyız. Olmaya devam ediyoruz. Markaların disbitorluğunu yapmaktan gurur duyuyorum.

Biz Ankara’da firmaların ana bayisiyiz. Güvendiğimiz ve inandığımız ürünlerin dağıtımını ve pazarlamasını yapıyoruz. Marketlere, restoranlara, büfelere, okullara, hastanelere ve fabrikalara dağıtım yapıyoruz. Alınan sipariş merkeze gider ,ekip arkadaşlarım hazırlıklarını yaparak fatura kesilir. Paketlenir, çok hızlı bir şekilde adrese teslim edilir. Bugün alınan siparişler yarın sabah teslim edilir.

Engin Bağır Görüşleri 

Bizde biz ata sözü var, derler ki Evlilikten önce aileye, sonra kariyere bak derler,

Sabahları toplantılarım yaparak , arkadaşlarımızı istek ve fikirlerini dinlerim  ve planlarım yaparak çalışmaya başlarız, bende işlerimizi denetlemek için marketleri ziyaretine giderek satın alma müdürleri ile ziyaret ederek  önerilerin alarak işimizi ve görevlerimizi daha  iyi yapmak için mücadele eden biriyim.

ZİRVE AŞ KONYA YOLU 24 KM NO 161, Gölbaşı, Ankara-Türkiye 
(0312) 397 79 30

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM