• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu ;Bakırköylü Yolları  ve Sokakları  Size Çok Görenleri Unutmayın?

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu ;Bakırköylü Yolları ve Sokakları Size Çok Görenleri Unutmayın?

Bakırköy ‘de  Oturup Bakırköy’de Yaşayanlara ne Söylemek istersin?

Emanet bizim emanetimizdir. Zaman, gaflet delalet ve hatta hıyanet içinde olma zamanı değildir. Sağcı, solcu, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin Bakırköy düşünelim, Bakırköy kazandıralım. Biz bir birimize sahip çıkalım. Görüşleriniz ne olursa olsun, Bakırköy’e Bakırköylü hizmet etmesin istiyorsanız. Bakırköy çocuğu olarak Bakırköy belediye başkan olmak için oyunuza istiyorum.

4 dönemdir CHP oldu bir düşünün neler yaptı? Sokakları görüyorsunuz, caddeler bakımsız. Telefonları açan yok, başkana ulaşamıyorsunuz. Binamızda yaşlı ağaç var ilgilenecek kimse yok. Park ve bahçelerin durumunu görüyorsunuz: Çim yok, bahçeler sulanmadı, ağaçlar budanmadı, bakım yapacak ekip yok. Kapısını çaldığın da başkana ulaşamıyorsun üstelik. son İki dönem ne yaptı? Bir düşünün. Bakırköy vakıf yeri yıkıldı da ne oldu?

En azından orada her gün bir düğün oluyordu, bir katma değer kazandırıyordu. Bakırköy hizmet eden bir yerdi. Havuzda yüzme öğrenen çocuklarımız oldu. Spor ve sauna için gelenlerde vardı… Şimdi bakın yerinde ne var? Bu adam CHP’li olsaydı işçisiyle kavga etmezdi. İşçisi iki kez greve gitmezdi. İşçisini tanımayan, ilçesine hizmet nasıl verilir bilmeyen, hizmeti arttıracak işler yapmayan bir belediye başkanı olduğu tescil edildi. CHP’ye oy verenler hizmet görmediniz. Bakırköy eski Bakırköy olmaktan çıktı. Bakırköy’ü hak ettiği ilçeye taşımak zorundayız. Şimdi Bakırköy’ü düşünme vakti. Maç tutar gibi parti tutmayalım; hizmet edecek, iş yapacak kişiler seçilmeli.

Bakırköylünün  Hakkı Gözeteni Seçmek Bakırköylü  Sizin  Elinizde

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM