• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu Çocuklar İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu Çocuklar İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu Çocuklar İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Benim derdim gelecek nesille  Yatırım yapmak. Becerikli gençlerin spor dalında geliştirmek için çalışıyordum. ama şimdi vizyonum Bakırköy için çalışmak istiyorum. Çocukları için  yapacaklarım

 Çocuklar için neler düşünüyorsunuz?

Bakırköy’de bir masal park yapmak isterim. Çizgi filmlerin, kahramanlar ile donatırım. Çevresinde çocukların yiyeceği sağlıklı yerler açılmasını sağlarım. Oturulacak yerler yaparım. Çocukların anneleri ile vakit geçirmesini sağlarım. Anne baba ve çocuklar için mutlu bir yer olur. Bu şekilde tüm anne baba ve çocuklar .Bakırköy  masal parka gelirler etrafındaki esnafın yüzü güler. Her il ve ilçeden anne ve baba gelmesini sağlarım. Bu da ilçemiz için en kıymetli yerimiz olur. hem ilçemize esnafın yüzünü güldüreceğiz hem ‘de İstanbul’da anneler çocukları Bakırköy’e taşıyacağız. Anne taşımak, çocukları taşımak Bakırköy esnafının yüzünü güldürmektedir.

 3 veya 4 Yaşin da  Olan çocuklar için planlarınız var mı?

Çocuklar için jimnastik salonu kurmak özellikle 3 yaş, 4 yaş ,5 yaş çocukları ,çocukları yaş gurubu ile bir araya getirmek, iletişim kurdurmak ve hareketler yaptırmak, düzenli yürümesini sağlamak birlikte koşmak ve hareketler yaptırarak ve Çocukların denge konusunda, Sürat konusunda, Esneklik konusunda, Dayanıklılık konusunda, Koordinasyon Konusunda, Eğitimli Eğlenceli bir ortam da ,1 saat iyi vakit geçirmek okul eğitimi gibi sıcak sevgi ortamında ham çocuklar çocuklarla kaynaşacak hem de anneler annelerle iletişim oluşacak bu gibi etkinlikler lazım Bakırköy olmalı. Çocukları geleceğe hazırlanmalı. Belediye ucuz ücret alınarak çalışanların masrafları çıkarılması ve o yerin bakım her şey bedava diyerek ileride hiçbir şeyin kıymetini bilemeyiz. Biz hizmetimizi ve kalitemizi artırarak, vatandaşın yanında olmasını sağlamak olmalı.

www.atanerorkunoğlu.com

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM