• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkanım; Çocuklara Bayram İçin Kartaltepe Parkını Masal Parkı Yapabilirdiniz!

Bakırköy Belediye Başkanım; Çocuklara Bayram İçin Kartaltepe Parkını Masal Parkı Yapabilirdiniz!

Bakırköy Belediye Başkanım; Çocuklara Bayram İçin Kartaltepe Parkını Masal Parkı Yapabilirdiniz!
Sayın Başkanım;
Sizde hizmet derdi olsaydı, siz de çocukları sevdirme derdi olsaydı, çocuklar için Kartaltepe Parkını Masal Parkı yapabilirdiniz. Çocukların çizgi film kahramanlarını parklara koyabilirdiniz, bu hareketle, anneleri, babaları ve çocukları Bakırköy’e çekebilirdiniz. 23 Nisan Çocuk Bayramı artık Bakırköy için daha farklı yaşanabilirdi. Kartaltepe esnafının işleri de artabilirdi, dikkatleri üzerimize çekebilirdiniz. Sokaklarımız, caddelerimiz daha renklenebilirdi.
Sahil yoluna yakın, E-5’e yakın bir ilçeyiz. Neden Ar-ge çalışması yapmıyorsunuz, neden kafa yormuyorsunuz, neden araştırmıyorsunuz? Kartaltepe aynı duruyor, Ataköy’de parklar bakımsız, Yeşilköy, Yeşilyurt aynı duruyor. Sizin hizmet derdiniz yok mu? Çocuklar için bir planınız neden yok?
Bakırköy 30 yıl önce İstanbul için kariyer bir ilçeydi. Bakırköy; Bağcılar’ın, Sefaköy’ün, Avcılar’ın, Küçükçekmece’nin, Cennet Mahallesi’nin, Güngören’in, Yenibosna’nın, Şirinevler’in nezdinde örnek bir ilçeydi. Gençler gelince bir şeyler öğreniyor, sokaklarımızın temizliği ve insanlarımızın kibarlığıyla her daim örnek olan bir ilçeydi.
Bakırköy belediyesinde başarılı insanları sağa sola sürdünüz.
Sizden ricamız; ekibinizi alın, Çorlu Belediyesinin yaptığı Masal Park’ı bir gezin, bölgeyi bilirsiniz. Silivri’de, Çerkezköy’de doktorluk yaptınız, bir gezin gelin. Ama vaktiniz yoktur diye video çektim, fotoğraflarını çektim, sizler için getirdim. Sizler fotoğraflara bakın. Tekirdağ’dan, Edirne’den, İstanbul’dan gelen anneler gördüm. İlgi çok büyük. Büyükler bile eğlendi. Çocukların o keyfini görseniz siz de dertlenir ve bu proje için can atarsınız. Kartaltepe’ye yenilik kazandırmak için sizleri bekliyoruz.
işte Masal Parkı Fotrafları
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM