• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkanım Sayın Ayşegül Ovalıoğlu’na,

Bakırköy Belediye Başkanım Sayın Ayşegül Ovalıoğlu’na,

Bakırköy Belediye Başkanım Sayın Ayşegül Ovalıoğlu’na,

Konu: 30 Ağustos Zafer Bayramı

Sayın Başkanım,

Sol Örgütünden Gelen biri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı CHP örgütüyle birlikte yeterince planlamadığınızı düşünüyorum. Bu önemli bayramda, hep birlikte çalışmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Eğer muhtarlar görevlendirerek  mahallelerden 100-200 kişiyi getirebilseydi, harika bir katılım olurdu. Bakırköy’de gazetecileri toplayarak, “Arkadaşlar, Zafer Bayramı için eşinizi, dostunuzu bilgilendirin, mesajlarınızı yayınlayın, hep birlikte Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda Zafer Bayramı’na yakışır bir etkinlik yapacağız,” dediniz mi? Hiç aklınıza geldi mi?

Çelenk töreninde özellikle bu bayramlarda kadınlarım, çocuklarım, esnaflarım, yaşlılarım Cumhuriyet Meydanı’nda olmalıydı. Eğer Zafer Bayramı için daha iyi hazırlanılmış olsaydı, kutlama ruhu da daha yoğun olurdu. Cumhuriyet Meydanı’nda Zafer Bayramı’nı kutlarken içimizdeki duygular daha belirgin olabilirdi. Video görüntülerine bakarsanız, yine aynı yüzlerle kutladık ve şehitler için mezarlığa gidilmedi.

Akşam saat 18:00 için cep telefonlarına mesaj gönderildi ve gençlere anons yapıldı ama etkisi pek olmadı. Yürüyüşte sadece 15 genç vardı, 100 kişi bile yoktu. Fener alayında yürüyüşün bir kısmı meydanda, bir kısmı da İstanbul Caddesi’nde olmalıydı.

Bakırköy ilçesine yakıştı mı bu bayram?

Özellikle meydanda yürüyüş yaparken, İstanbul Caddesi’nin de dahil olması gerekirdi. Cumhuriyet Meydanı’na geldiğinizde meydan tıklım tıklım dolmalıydı, ama maalesef kimse yoktu.

Bakırköy Belediye Başkanı olarak CHP ilçe başkanıyla birlikte çalışmadınız, Zafer Bayramı için kitlenizi toplayamadınız. Bakırköy belediye personeli  yoktu, Bakırköy’de sanatçılarımız var, neden bu bayramda daha çok yer vermediniz?

Eğer kutlama yapılacaksa, bir yanda çay, bir yanda çorba ve su ikram edilmeliydi.

Tam bir ev sahibi gibi davranmanız gerekirdi.

Bakırköy Meydanı’nda sandalyeler dizilmeliydi, yaşlılarımızın ayakta durması çok zordu.

Neden bunu düşünmediniz? Bakırköy Meydanı, Zafer Bayramı için daha iyi bir ev sahipliği yapabilirdi,

bu sayede siz de Bakırköy’de iz bırakabilirdiniz.

Bakırköy Belediye Başkanı olarak halkın arasında oturmadınız, yardımcılarınız da yoktu.

Kimisi meydan kafede çay içiyordu. Özellikle Cemalettin Özdemir  Siz karşıladı,, ardından çay içmeye gittiler. Bakırköy Belediye Başkanı olarak bunları biliyor musunuz?

Her şey güllük gülistanlık değil. Ekibiniz bile bayramda halkın arasında oturmalıydı,

Eğlenmeli ve sanatçıyı alkışlamalıydı, daha iyi olmaz mıydı?

Bu göz boyama değil de nedir?

Sayın Başkanım, ne istediğimizi biliyor muyuz?

Samimi olalım, ne istediğimizi gerçekten biliyor muyuz? İçtenlikle, dört elle sarılalım diyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır askerler olalım;

bağıran değil, çalışan, ikna eden, özendiren olalım. İnsanları harekete geçiren, yönlendiren olalım. Bunların sizin başkanlık döneminizde olmasını arzu ederdim ama göremedik.

İşte fotoğraflar, yalan söylemez. Sizin için fotoğraflara bakın, hatalardan ders çıkarmak gerek.

Size Ayna Olmaya, Bakırköylünün ve solcuların   fikirlerin yansıtmaya çalıştık, Görevinizde başarılar elde etmenizi  için,

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Chp.teşkilatı ve sayın dr.belediye başkan hanım .genelsekreter ve.bu gibi etkinlikleri koordine edecek bir komite kuruması ve milli ve dini tüm toplumların bayram kutlamalarını organize edecek .protokol ve basın konseyi oluşturması lazım.
    Bu kafayla giderlerse büyükşehir belediyesi de ilçe belediyeleride anavatan partisi gibi sonsuza yolculuk görünüyor.
    Öyle televizyon kanallarda boy göstermekle şov yaparak kimseyi memnun edemezler.
    Halkın içinde olması önemli.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM