• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediyeciliğinde Vatandaş İçin Hizmet Görmek İsterdim?

Bakırköy Belediyeciliğinde Vatandaş İçin Hizmet Görmek İsterdim?

Bakırköy Belediyeciliğinde Vatandaş İçin Hizmet Görmek İsterdim?
Yeni nesil belediyecilik yaklaşımıyla vatandaşımızın ihtiyaçlarını ve de beklentilerini harmanlayarak hizmet odaklarını görmek isterdim. Vatandaşın gözünden bakıp, gönülden gönüle köprü kurmayı, beklentileri en üst düzeyde karşılamayı, ilçemize yeni değerler katacağını hep bekledik, hep umduk.
Gönüllere girmek, kardeşliğimizi yüceltmek, sofralarımızdaki ekmeği çoğaltmak, bir olmak, iyi olmak, diri olmak ve hep birlikte başarmak için gece gündüz bekledik, bekliyoruz.
Halkın doğrudan, yüz yüze kaldığı günlük hayatta en çok karşılaştığımız, en çok hizmet beklediği yönetim birimlerinden çıt çıkmıyor.
Bu nedenle vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek her türlü fiziksel ve sosyal yatırımı hayata geçirecek sokaklarımız için bekliyoruz.
Park ve bahçelerin sulanması,
Çimlerin ekilmesi,
Mevsimine göre yeşillendirmesini umduk, bekledik, bekliyoruz.
Sokaklarımızın mevsimine göre yeşilliği özendirecek hareketi belediye başkanından umduk, umuyoruz.
En çok önemli olan temizlik için, vatandaşı da uyararak temiz Bakırköy için her gün bir sokakta, çöpçülerle birlikte sokakta vatandaşlarımızı da yanlarına alarak sokaklarımızın, binalarımızın temizliğini ilçemize aşılayacak liderliği yapmasını bekliyoruz. Her şeyi biz biliyoruz diyen bir zihniyeti asla Bakırköylü benimsemedi, benimsemeyecek. Tek derdimiz iletişim. Geri dönüş de olmadı olmayacak. Bir fikri benimseyecek, bu duyguyu yaşayacak bir liderin olması gerekir. Hizmet aşkı olması gerekir. Hizmeti ile anılması gerekir. Bazı belediye başkanları bunları fark etmeyecek kadar duyamıyorlar, göremiyorlar
Bakırköy’ün neye ihtiyacı olduğunu bilemediler.
Makyaja ihtiyacı var. Temizlik ve sokaklarımızın mevsimine göre yeşillendirmeye ihtiyacımız var.
Emeklilerimiz ve çocuklarımızı düşünen bir yönetim olsaydı;
Park ve bahçeleri gezdiklerinde ne kadar bakımsız olduğunu görürlerdi. Vatandaşın ve çocukların mutluluğu için düşünceleri olurdu. Halbuki şehrimizin köklerinde olan ilhamdan bugüne kadar yararlanamadık. Şimdi harekete geçerek, yapılacakların listesini vatandaşlarımıza sorarak yapma şansı var. Bence bunları kaçırmadan, gönüllere girmek için elinizdeki fırsatı kaçırmayın. Harekete geçmenizi umut ediyorum.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM