• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediyesi Adaletli Reklam Parası Topluyor mu Yoksa Toplamıyor mu?

Bakırköy Belediyesi Adaletli Reklam Parası Topluyor mu Yoksa Toplamıyor mu?

Bakırköy Belediyesi Adaletli Reklam Parası Topluyor mu Yoksa Toplamıyor mu?

 

Bakırköy de işinde dürüst  çalışan  bir esnaf  diyarı  2 metre yaklaşık bir tabelam vardı. ve    bir de camda  2  harfim silinmemiş  ben bu konuda bedeli ödeyen bir olarak acaba sizi davet ettim birlikte dolaşalım  pilavcı her tarafa yazmış bu reklam ücreti alıyor mu yoksa pilav mı yiyorlar.  veya İstanbul caddesinde kebapçı  var, her yerde her alanda reklam var.   Meydan’da  dişçi her yere cama dişçi yazılmış  reklam bedeli ödüyorlar mi?   Carousel  olsun  Capacity  olsun ,bu konu ’da belediye ciddi hakkın alarak işi yapıyorsa belediyen reklam geliri varsa hiç bir şey söylemiyorum yoksa bu bizim  CHP den ,adamız diyerek insan ayıran  belediyecilikte var mı bilmiyorum . bu konuda bir haber ya  , yetkilerden  bilgi alarak  bizi  bilgilendirir misin dediler.

Şimdi

Bakırköy belediye başkanım

Bakırköy reklam gelirin  iyi olacağına inanıyorum

Belediyen reklam panoları boş yatıyor

Reklam   boardları var boş yatıyor

Bakırköy’de Yeşilköy’de  Florya’da   her alanda Bakırköy parklarında reklam yerleri var. Burayı daha bilinçli daha gelir  getirecek şekilde bir reklam ajansın vererek aylık iyi bir gelirin olur

ve reklamda ilçeye  şirinlik varır

esnafta kampanyası cevresin duyurulmuş olacak

bu konuda seyirci   kalmayın, ekmeği ekmekçiye verin bir de fazla verin ziyan etmesin, reklam ajansına  verin o reklam alanların pazarlasın haftalık gelirin artsın,  reklam geliriniz artıralım dışarıdaki yabancı göz den fikirler alın, diyerek bizlerden bilgi  alabilirsiniz. bu konuda sizden bilgi bekliyorlar.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM