• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Gönüllü Çevreciler  Sosyal Yardımlaşma  Derneğine Komşulardan Şikayet

Bakırköy Gönüllü Çevreciler  Sosyal Yardımlaşma  Derneğine Komşulardan Şikayet

Bakırköy Gönüllü Çevreciler  Sosyal Yardımlaşma  Derneğine Komşulardan Şikayet

Bakırköy Gönüllü Çevreci ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, hafta içi bir araya gelerek üyeleri arasında kaynaşmayı teşvik ediyor. Evlerinden getirdikleri ikramları paylaşıyor, sohbet edip müzik eşliğinde eğleniyorlar. Etkinlikler genellikle saat 11’de başlıyor, fakat öğle saatlerine doğru (13-14 arası) müzik sesinin yüksekliği artmaya başlıyor.

Komşular, bu gürültüden rahatsız olup Bakırköy Belediyesi’ne şikayette bulunmuşlar, ancak yetkililerden kimse gelmemiş. Yakın çevrede bir dershane var ve öğrencilerin dikkati bu gürültü nedeniyle dağılıyor. Ayrıca, yakındaki bir otelde hasta misafirler ve yaşlı sakinler de bulunuyor.

Komşularımızdan İsmail Kalaylıoğlu, beni arayarak, “Sokağın ortasındayım, gelir misiniz?” dedi. Gidip durumu yerinde inceledik, gerçekten de müzik sesi oldukça fazlaydı. Bunun üzerine dernek başkanıyla görüştüm. Beni dinlediler ve müzik sesini iptal ettiler. Çevreyi rahatsız ettiklerinin farkında olmadıklarını söylediler ve özür dilediler. Artık müzik sesinin rahatsızlık vermeyeceğini belirttiler.

Gönül ister ki, Bakırköy Belediyesi emeklilerimize hafta içi salonlarında “Sıra Geceleri” düzenlesin. Böyle bir etkinlik, hem eğlendirir hem düşündürür, hem de kadınlar ve emekliler için adeta bir terapi olur. Böyle bir ortam yaratılırsa, tüm emekliler bir araya gelip dans eder, güler, eğlenir ve keyifli vakit geçirirler.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM