• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Hayrettin Sokakta Trafik Polisi Olmalı Yoksa Her Akşam Kavga Olur?

Bakırköy Hayrettin Sokakta Trafik Polisi Olmalı Yoksa Her Akşam Kavga Olur?

Bakırköy Hayrettin Sokakta Trafik Polisi Olmalı Yoksa Her Akşam Kavga Olur?

Bakırköy’de alkollü mekân sahiplerine  ve Şoförler hatırlatma! Şoförler, aracınızı yaya yolunda garaj kapısının önüne bıraktığınız da neler olduğunu biliyor musunuz?

Akıllı ve sabırlı bir kişi de delirebiliyor. Polis olmasaydı kavga çıkacaktı; bu kötü anları yaşamamak ve komşuluk haklarına saygı için, önlem alınması için ve ayrıca sizlere ayna olup, ders çıkarmak, yanlışlara yanlışla gitmemek için yazıyorum.

Arabayı koyan da suçlu,

Mekân sahibi de suçlu.

Çalışanlarının ilgisizliği de ayrı suç.

Bu yüzden bu yazıyı okuyun ve düşünün! Ders çıkarmak gerekebilir.    Komşularınız ‘da müşteriniz olabilir. İnsanların sevgisini kazanın, öfkesini değil.

Size gelen müşterilerinize aracınız nereye koyduğunu sorun ve ilgilenin. Bakın hikayeye Çarşamba akşamı komşumuz olan Güven Taş kırma yöneticimiz olan hanımefendi düğüne gidiyor. Kendisi Çardak’a  girdi söyledi. Ben girdim söyledim, ilgilenmediler ve sormadılar. Anons bile yapmadılar. Çekiciyi aradık sonrasında da polis geldi. Adam aradılar çardak çıktı. Bizim 1 saat vaktimizi çaldınız ve strese soktunuz. Gidilecek yere geç kalındı ve bunun sizce sorumlusu kim? Müşteriniz garaj kapısının önüne araç bırakmış. Sonuçta burası girip çıkılan bir yer. Komşunun hakkına saygı duyun. Biz sizin tarafınızdan atılan peçete, mendile  ve sigaraları da gördük.  Bu konuda biz susuyoruz saygımızdan ama aynı saygıyı da sizden görmek istiyoruz. Bu konuda kapınıza gelip konuşmak bile istemiyoruz. Çardak yöneticisi komşumuz olan hanımefendiden özür dileyin. Bir daha da bu konularda hassas olun. Sizin kontrolünüzde olsun her şey; önleminizi alın. Bizde bir atasözü vardır bu konuyla ilgili: Yiğit kendisine laf söyletmez…

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM