• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Kaymakamı Recai Karal’ın Şehit ve Gaziler Günü Mesajı

Bakırköy Kaymakamı Recai Karal’ın Şehit ve Gaziler Günü Mesajı

Bakırköy Kaymakamı Recai Karal’ın Şehit ve Gaziler Günü Mesajı

Bakırköy Kaymakamı Recai Karal, Kıbrıs doğumlu biri olarak, “Korku seni mahkum eder, umut ise seni özgür bırakır” diyerek, bugün Bakırköy’de Kıbrıs gazilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Bir  Yanımda Gazilerimizden Kamer Toprak,  Bir Yanımda  Gazilerimiz ‘den Tuğrul Madak  Ve  Karşımda Gazilerimizden Turgut Gökler   ve  Gazilerimizden  Atilla Türkler , Gazilerimizden Mehmet Yıldırım, Gazilerimizden  Kartal Mersinoğlu , Gazilerimizden Murat Sevinç   Ortak Alanımızı Kıbrıs Ve Güvenlik

Bakırköy Sahil Güvenlik Komutanı SG.GV.Asb.Bçvş İsmet Şahin

Renkli İnsanların arasında Olmanın Mutluğunu Yaşıyorum,

Kıbrıs Neye Sahipse Gazilerimizin ve Şehitlerimizin Emeğidir,

Sizin büyük fedakarlıklarınız ve şehitlerimizin kanlarıyla Kıbrıs’a barış ve özgürlük getirdiniz. Eğer Kıbrıs bugün özgürse, bu sizlerin sayesindedir. Gazilerimizin gözlerindeki ışığı görüyor musunuz? “Ne mutlu Türk’üm diyene” demek için sadece dil yetmez, ruh gerekir. Biz o ruhu siz gazilerimizden öğreniyoruz. Biz Kıbrıslı Türkler, şehitlerimizi kalbimizde yaşatıyoruz. Mekanları cennet olsun, nur içinde yatsınlar. Gazilerimize ise Allah’tan uzun ömürler ve sağlıklı günler diliyorum. Siz her zaman aklımızda, gönlümüzde yaşamaya devam edeceksiniz.

Kıbrıs bugün varsa, bu sizlerin sayesindedir. Emekleriniz asla unutulmayacak. Şehitlerimizin ailelerine ve tüm Türk milletine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

O gençlik yıllarınızda Kıbrıs ile ilgili birçok anı ve hikayeniz var. O sokaklarda arkadaşlarını kaybeden gazilerimiz var. Kıbrıs Maraş’ta pek çok hatıranız var. Savaşın getirdiği endişeler, barışın getirdiği umutlar sizde hâlâ taptaze duruyor. Belki bir gün birlikte Maraş’ta dolaşırız ve o günleri sizden dinleme şansımız olur. Biliyorum ki toprak nasıl işlenirse, o kadar verim alınır. Kıbrıs toprakları şehitlerimizin kanı ve gazilerimizin emekleriyle barışın, sevginin güneşiyle aydınlanmaya devam ediyor. Sizlerin ışığıyla Kıbrıs, aydınlık yolunda ilerliyor. Sizler Kıbrıs’ı her gün, her saat aklınızda ve yüreğinizde yaşıyorsunuz. O günlerin bilgilerini ve hikayelerini genç nesillere aktarmanızı diliyorum. Bu değerli bilgilerin gençlere anlatılması gerektiğine inanıyorum.

“Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözünün her Türk’ün kalbinde nakış gibi işlendiğine inanıyorum. Bu duygu, bir filiz gibi nesilden nesile aktarıldı ve aktarılmaya devam edecek. Sizlerin de aklında ve yüreğinde Kıbrıs var, buna inanıyorum.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM