• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy’de Peygamber  Efendimizin  Doğum Günü Nakşi ‘ye Esen Camii’nde, Çorba ve Kuran Ziyafeti İle Kutlandı

Bakırköy’de Peygamber Efendimizin Doğum Günü Nakşi ‘ye Esen Camii’nde, Çorba ve Kuran Ziyafeti İle Kutlandı

Bakırköy’de Peygamber Efendimizin Doğum Günü Nakşi ‘ye Esen Camii’nde, Çorba ve Kuran Ziyafeti İle Kutlandı

 

Peygamber efendimizin doğum günü etkinlikleri nedeniyle toplandık. Peygamber efendimize olan aşk güçlü bir ordu gibidir. Bir anda kalbine  beynine ve bedenine sarılır. Bugün de bu aşk sabah namazın gelenlerin kalbine, gözlerine, diline işledi. O aşk pırıltısını hepimiz fark ettik ve yaşadık. Bize yaşatanlara da teşekkür ederiz. Bakırköy müftülüğümüzün öncülüğünde cumartesi sabah namazında Bakırköy Osmaniye Nakşi ye Esen Camii’nde bir araya geldik.

Müftümüz Muhammet Ali Özen, Bakırköy’den haber Gazetesininim sahibi Ayson Karabağ, Lezzet ustası Mehmet Usta  birbirinden güzel inşaların  katılımıyla özellikle de iki yiğidimiz var çocuklarımız; Ertuğrul Şakar ve Osman Tayyip Karataş. Ali Yeşilova sesi ile kuran okurken  gönül dilinden geldiği için kalbe tek tek nakşetti, paslanmış kalpleri açtı. Bize muhteşem, huzurlu ve keyifli bir sabah yaşandı. Sabah namazları aşk ile kılındı. İlahiyeler okundu. Gönül dilinin açık olduğu bir ortam, gönülleri açan Faruk Çetinkaya, Mehmet Köşe ayrı ayrı aklılarımızda iz bıraktı.

Bakırköy müftümüz Muhammet Ali Özer de sabah namazına gelen bizleri yalnız bırakmadı. Bu saatlerde sabah ve akşam meleklerinin huzurunda namaz  kıldık. Gerek meleklerin gerekse sizin gibi gönül kardeşlerim gerekse iki genç çocukla birlikte sabah namazını kıldık. Birbirimize şahit olduk. Hocaların güzel, etkili sesleriyle ilahiler ve kuran ziyafet yaşattılar.

Hayrı ayrı, emek veren ve gelen birlikte olduğumuz için şükrediyorum.

Mahallemizin lezzet ustası Pilavcı Mehmet Usta  da nefis çorba ve çayı içerek güzel bir gün yaşadık. Birlikte olmaktan, Peygamber efendimizin doğum haftası nedeniyle bu etkinlikte birlikte olmaktan mutlu oldum. Gelenlerden de gelemeyenlerden Allah razı olsun.

Konuşmasına bir ata sözü ile devam etti : “Doğa güneşe nasıl ihtiyaç duyuyorsa, bizler de sizinle birlikte sabah namazında, akşam namazında aynı şekilde ihtiyaç duyarız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun. Allah ne muradınız varsa versin” diyerek güzel bir gün yaşadık. Emek veren hocalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Gazeteci Ayson Karabağ’da

Bu haberde  adınızı görmeyi ummuşsanız  ve göremiyorsanız sakın üzülmeyin bunun için özür dilerim. Beni arayın birlikte Mehmet Usta’dan yemek yiyelim

Bakırköydenhaber

NOT

YouTube/bakırköydenhabergazetesi

Abone olarak Paylaşmanızı rica ediyoruz.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM