• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköylüler; Yerel Seçimde Bakırköy’ü Düşünün

Bakırköylüler; Yerel Seçimde Bakırköy’ü Düşünün

Bakırköylüler; Yerel Seçimde Bakırköy’ü Düşünün
Ceketimi koysam, ceketim kazanır fikrinin Bakırköy’e hiçbir faydası olmadı. 60 yaşında eski dev solculardan bir gazeteci olarak çingeneyi belediye başkanı yapmışlar, ilk hedefi kendi arkadaşlarını yok etmek olmuş. Bizimde iki dönemdir belediye başkanı ile röportaj bile yapamadığımızı söylemek isterim. Karşılıklı konuşmadık. Solcu diye bilinen, CHP’li diye bilinen bu kadro gazetemizi dahi okumadılar. Eline alınca bizim hakkımızda kötü haber var mı diyerek eline gazete alıp bakmayan, bu solculara ben güvenmiyorum. Onların CHP’li olduğuna inanmıyorum. Okumayan, kendisini geliştirmeyen, hizmet vermesini bilmeyen, gelip bize Atatürk’ü anlatmasın. CHP’yi hiç anlatmasın. Bakırköylüler ben oyumu Bakırköy’e hizmet verecek, hükümetin tüm imkanlarını taşıyacak, Bakırköy’ün sorununu çözecek AK Parti’ye vereceğim. Hizmet gelsin, Bakırköy kazansın. Bu fırsatı kaçırmayalım, gelen gideni aratır sözünü düşünün, Ateş de aratacak hale geldi. Bu kişiye veya CHP’ye ben güvenmiyorum. Hizmet vermiyorlar. Bunlara Bakırköy’ü teslim etmeyelim, Bakırköy’e hizmet verecek partiye verelim, Bakırköy kazansın.
Ben CHP’li diyemeyeceğim bu insanlara, solcu diyemeyeceğim, bunlara oyunuzu vermeyin. Bakırköy’e hizmet verecek partiye verelim ve artık Bakırköy kazansın.
İki dönemdir Bakırköy’e bir çivi çakılmadı.
Aynı fikrin adamları olarak adam yerine koyulmadık.
Telefonumuza çıkmadılar.
Dilekçelerimize cevap vermediler.
Hizmet yapmadılar.
Bakırköy’e kafa yoran olmadı.
Bakırköy Caddesini süsleyen fikir adam olmadı.Bakırköy’ün makyajını daha iyi nasıl yapabilirim diyen olmadı.
Bakırköy sokağında yürüyen kadınların ayakkabı topuğu ellerinde kaldı.
Yağmur yağdığında ayağını nereye bassanız üzerinize sular fışkırır, üstünüz başınız leş içinde kaldı hep.
Bile bile bu durumlara, bu adamlara oyunuzu vermeyin.
Hükümetin tüm imkanlarını Bakırköy için seferber edecek olmasından dolayı, hizmet gelsin, kalite gelsin, imkan gelsin. Sizde bu imkanlardan faydalanın. Bırakın siyasi fikrinizi, bırakın siyasi tarzınızı bu hükümet 5 yıl burada, 5 yıl Bakırköy’e hizmet yağsın, Bakırköy için tüm imkanlar kullanılsın ve Bakırköy halkı kazansın. Artık hükümetin tüm imkanlarını kullanacak kişilere Bakırköy’ü teslim edin. Kimse sizin özgürlüğünüzü elinizden almayacak, kimse size baskı yapmayacak. Sadece Bakırköy’e imar gelecek, Bakırköy’e hizmet gelecek, Bakırköy’e kalite gelecek, Bakırköy esnafı kazanacak, Bakırköy gayrimenkul sahipleri kazanacak.
Bakırköy’e hizmet yağacağını hepiniz daha iyi biliyorsunuz. Dünya Erdoğan’a güveniyor, bizde Bakırköy olarak Erdoğan’a verelim, hizmet yağsın, Bakırköy kazansın. İmarsa imar gelsin, kalite ise kalite gelsin, Bakırköy, hak ettiği Bakırköy olsun.
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM