• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Beykarder; Ramazan Ayında Şehitlerimizi ve Depremde Hayatını Kaybedenleri Unutmadı

Beykarder; Ramazan Ayında Şehitlerimizi ve Depremde Hayatını Kaybedenleri Unutmadı

Beykarder; Ramazan Ayında Şehitlerimizi ve Depremde Hayatını Kaybedenleri Unutmadı

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği (Beykarder) Başkanı ve Euro Moda Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, üyelerini bir arada toplayan, kilim gibi ören, her fikre, her düşünceye sahip insanları bir çatı altında toplayan, sporcuları, siyasetçileri ve iş dünyasının önde gelen isimlerini, gazetecileri, yazarları toplayan, sürekli toplantılar yapan, kahvaltılar düzenleyen, dayanışmaya önem veren, içten samimi, insana insan değeri veren, fikirleri saygı duyulan bir ortam
Bu ramazan ayında şehitlerimize, depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi. Bu konuda duyarlı ve yardımsever insanların bir araya gelipte duygularını paylaşan herkese candan teşekkür ederim. İyi ki sizin gibi insanları tanımışım.
Bakırköy’de toplantıların oluşu nedeniyle aranızda olamadım, ama sevgimiz ve duamız sizinle. Allah birliğinizi, beraberliğinizi korusun. Bu çalışmalarınız diğer derneklere model olsun.
Vatanını seven, bayrağını seven, insanları seven bir yer bu dernek. Bilgili, tecrübeli insanlarımız var. Hayat üniversitesinden mezun insanlarımız var, duyarlı insanlarımız var. Bu değerli insanlar, ülkemizin çimento taşıdır.
Aranızda olmaktan mutluyum, çok şanslıyım. İbrahim abiyi dinleseydim şimdi ya belediye başkanıydım ya da milletvekili. Onun için İbrahim abiyi tanımanızı isterim, çayını içmenizi isterim.
Dernek Başkanları; size Beykarder bir modeldir.
Üyeleriyle, sevgi bağı ören bir dernektir.
Üyelerinin birbirleriyle fikirlerine saygı duyulan bir dernektir.
Kardeşliğe, dostluğa önem veren bir dernektir.
Bu dernekte; sevgi var, saygı var, kardeşlik var.
Çalışmaları yüreklerde kalan, iz bırakan bir dernektir. Bu derneğin çalışmalarını öğrenmenizi isterim.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM