• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Biz Bakırköylü Olamadık, Bakırköylü Olsaydık, Bakırköylü Böyle Olmazdı!

Biz Bakırköylü Olamadık, Bakırköylü Olsaydık, Bakırköylü Böyle Olmazdı!

Biz Bakırköylü Olamadık, Bakırköylü Olsaydık, Bakırköylü Böyle Olmazdı!
Bakırköylü vatandaş diyor ki, yollarımız, sokaklarımız, elbise yaması gibi. İlçede dolaştığımız zaman yolumuzdan sokağımızdan utanıyorum. Bizi bu duruma sokan, hizmet vermeyenler, Bakırköy için ceketimi koysam kazanırım diyen zihniyet demek ki biz cekete oy vermişiz diyorlar. Biz ceketten hizmet bekliyoruz, onun için biz CHP’li isek kendimize kızmalıyız. Biz solcuysak kendimize kızmalıyız, ilçesinin sesini duymayan belediye başkanı, ilçesinin sorunlarını çözemeyen belediye başkanı…
Şimdi Malatya’da, Elazığ’da çocukları kucaklıyor, acaba Bakırköy’de sokakta çocukları hiç kucakladı mı?
Bu nasıl bir siyaset? Bu nasıl bir mantıktır! Bizim dinimizde insanları fazla alkış, fazla tatlı söz söyleyerek şımartırsınız, doğru yoldan çıkartırsınız der. Şimdi bu yağcılar ilk başta Bakırköy sokaklarının yamasını görsün ondan sonra alkışlasınlar.
Bakırköylü hizmete bakın, gerçekleri söyleyin, ilçe kaybediyor, esnaf kaybediyor, Bakırköy kaybediyor. Gelen misafirleri kaçırıyorsunuz. Bakırköy’de eskiden makyaj vardı, makyaj bakımı yok, alaka yok.. Esenyurt’tan, Bağcılar’dan gelen insanlar Bakırköy’ü görünce şaşırıyorlar. Bakırköy olalım, yalana gerek yok, bunun için yağcılığa gerek yok. Bakırköy olun, ilçenizin sorunları Bakırköy’e gider, duyarsız kalmayın. Hakkımızı istiyoruz, hizmet istiyoruz.
Bakırköy, Bakırköy olsun,  Biz özlem duyduğumuz, inandığımız CHP’yi istiyoruz. Bu da geldi bir çivi çakmadı, bir yol yapmadı, bir ekip kurmadı, hizmet vermedi, böyle solculuk olmaz. Bizim zamanımızda çalışan okuyan solcuydu, sözünde duran solcuydu, halkın içinde olan solcuydu. Ben 8 yıldır Bakırköy Belediye Başkanını; sokakta, caddede, ziyaret ederken göremiyorum. Şikayet dilekçemi veriyorum, ama görüştürmüyorlar. Telefon açıyoruz, bakmıyorlar, çıkmıyorlar, notlara dönmüyorlar. Biz sadece konuşmalarımızla kalıyoruz. Bakırköy’e hizmet verecek, ileriye taşıyacak, vizyon sahibini seçelim diyor vatandaş. Bu fikrime katılan olur, katılmayan olur, bu fikir Bakırköy’de 40 yıldır oturanların fikirleri ve düşünceleridir. biz sadece onların seslerini, düşüncelerini kaleme alan, yayınlayan gazeteciyiz. İçinde eleştiri var, içinde sorun var, içinde hedef var, bilgi almak var.. Ve bunu okuyarak harekete geçirecek olan da başkan halka kulak vermeli.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM