• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kars’li Cahit Koca’dan Ülkeyi Düşünüyorsanız Söylenmeyin, Siyasete Girin Söyleyin

Kars’li Cahit Koca’dan Ülkeyi Düşünüyorsanız Söylenmeyin, Siyasete Girin Söyleyin

Kars’li Cahit Koca’dan Ülkeyi Düşünüyorsanız Söylenmeyin, Siyasete Girin Söyleyin
Neden Siyasete Giriyorsunuz?
Dedemin bize tavsiyesi vardı. Oğlum ilkin kendin için çalış, sonra ailen için çalış, sonra devletin için çalış. 45 yıllık tecrübemi, bilgimi, ülkem için, gençleri yetiştirmek için bilgimi ve tecrübemin gençlere ışık olması için ve yollarını aydınlatmak için siyaset yola çıkmak istiyorum. Yollarındaki taşları ayıklamak istiyorum. Onun için evde oturup seyretmek değil, siyaset içinde gençlere el vermek, vatandaşların içinde fikirlerimi, düşüncelerimi, doğru havuzda iyi değerlendirilmesi için çalışmak, kafa yormak için siyasete girmek istiyorum.
Onun için, emeklilerimiz için, ülkemiz için, vatanımız için siyasete girin söylenmeyin, gelin söyleyin.
Siyasete girip sokaklarda çalışarak, sokakların kokusunu alarak, vatandaşların içinde çalışa çalışa, çevremizi kura kura, model ola ola, siyaset yolunda bende varım demek için siyasete girmek istiyorum. İnandığım konuları, çevreme anlata anlata, aynı görüşü aynı alanda toplaya toplaya partime insan kazandırmak, siyasette kalite ve dürüstlüğü tesis etmek, her fikri dinleyerek, karşılıklı tartışa tartışa, yollardan taşları toplaya toplaya ülkem ve ilçeme faydalı işler yapmak için bende siyasete girmek istiyorum.
Mesajınız Nedir?
Ben devletimde geçen bürokrat bilgimi, eğitimimi, kültürel çalışmalarımı, şehir planlamadaki bilgim ve tecrübemi de katarak, çevremde doğru alanda kullanmak istiyorum. Bu bilgiler mezara değil, insanlığa, ilçeye, ülkeye faydalı olmak için adam yetiştirmek için siyasete girmek istiyorum. Bizde bir atasözü vardır. 1 yıl çalışmak istiyorsanız ağaç dikin, 10 yıl çalışmak istiyorsanız adam yetiştirin. Bende siyaset içinde gençleri veya hanımları siyasete kazandırmak için siyasi duruşu, siyasi çalışmaları nasıl olacağını partiye insanların nasıl kazandırılması gerektiğini, çevremize etkili sözler kullanarak, kalplere nakış edecek şekilde gönülleri kazanmak, vatandaşlar içinde olmak, birebir çalışmak için siyasetin içinde yer almak istiyorum. Çevremize ışık olmak için evde oturup söylenmeyelim, söyleyelim.
Hangi Siyaset Partisinde Olacaksınız?
Yakında, eşim ve dostlarımla kahvaltı toplantısında bu kararımı paylaşacağım. Evde oturmayın, siyasete girin. Bilginizi, becerinizi, çevrenize aydınlık günler göstermesi ve ülkemizin kalitesini artırmak için siyasetin içinde değerli, kültürlü, bilgili ustaların sayısını artırmak istiyorum. Güven verenlerden olalım.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM