• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
CHP Nasıl Kurulmuş ve  Nasıl Örgütlenmeli Bilir misiniz?

CHP Nasıl Kurulmuş ve  Nasıl Örgütlenmeli Bilir misiniz?

CHP Nasıl Kurulmuş ve  Nasıl Örgütlenmeli Bilir misiniz?
Misak-ı Milli’den, Kuvayi Milliye’den doğmuş bir partiden bahsediyoruz. Türkiye’nin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü korumak için ant içenlerin kurdukları bir partidir. Kuranların ana fikri demokrasi olan, karanlık girişimlere ve Türkiye’nin bağımsızlığına, toprak bütünlüğü üzerinde hayal kuranların karşısında duran ve bu fikre sahip çıkanların içinde bulunduğu bir partidir.
CHP.
Bakırköy İlçe Başkan yapan kişinin örgüt kültürü olmalı, iletişim iyi olmalı ikna gücü olmalı, çevresine kaliteli kültürlü kişiler toplayan olmalı.
 meslekte bir dikiş tutturamayan, sözünde durmayan, üretmeyen, ailesini bir yere getirmeyen, aç adamlar devlete mi çalışır, kendisine mi çalışır? bir düşünün
Parti yöneticileri en azından ailesi bir yere getirmiş, kimsenin eline bakmayan olmalı.
İşte Görevde Başarılı olmuş tecrübeli kişiler partiye  insan kazandırır.  emekli olmuş, devlet için, toprak için, insanların refahı için çalışacak, koşacak, alın teri dökecek insanların seçilmesi gerekir.
Nerede boş, nerede gösteri yapacak, yağcı tipler varsa o kişilerin sayısı artıyor.
Bu insanların toprakla, vatanla işi yok.
Bunlar bizi her an  satabilirler, bizi yarı yolda bırakabilirler. Milletvekilleri, mahallesinden, ilçesinden ve daha doğrusu halkın içinden çıkarsa sosyal olan, çevresini kucaklayan, iletişimi iyi olan, duyarlı, sevgi dolu insanların seçilmesini öğrenmeliyiz. Ülke olarak da, siyasi parti olarak da bu tarzı yapmalıyız.
Partiler kendilerine adam toplayacaksa, buradan başlasın. Bu işlerin belli bir kalıbı olmalı, çalışanlarını sıkı takip eden başarılı kişileri tespit ederek hareket edilmeli. Torpil değil, gerçek kişilerin tespiti için çalışılmalı. Ülkeye aşık olan, vatanını seven kişiler düşünülmeli. Akıllı geçinen akılsız insanın  arkasından gitmez.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM