• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
“Dededen Torunlara ” Kitabı Raflardaki Yerini Aldı!

“Dededen Torunlara ” Kitabı Raflardaki Yerini Aldı!

“Dededen Torunlara ” Kitabı Raflardaki Yerini Aldı!

Pertevniyal Lise Yöneticisi ve Öğretmeni Abdulkadir Dikme ’in kaleme aldığı son kitabı “Dededen Torunlara ” kitapseverlerle buluştu. Kitap, modern çağın kritik sorunu olan “Torunlara Kitap sevdirmek için ”  yüzleşiyor! Yazarın derinlemesine analiziyle, kitapseverleri düşünmeye davet eden bu eser, Dededen Torunlara  faydalı konu alarak ilham verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Öğretmen Abdulkadir Dikme Dededen Torunlara ” adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Modern çağın en mesaj veren düşündüren dikkat çeken konuları “Torunlara ” kavramını ele alan kitap, okuyuculara derinlemesine bir bakış açısı sunuyor.

Dikme  kaleme aldığı kitabında okuyucuların  Tecrübelerini  tavsiyeleri Torunlara ışık olsun  bir dönüm noktası olarak görmelerini ve bu zorlu süreci atlatarak daha güçlü bir şekilde uyanmalarını sağlayacak pratik öneriler sunuyor. Kitap okurları düşündüren  bir keşif ve dönüşüm yolculuğunda rehberlik ediyor.

Işığından alıkonulan bir ruhun karanlığından daha büyük ne olabilir ki? Bence olamaz, işte bu kitap bu yüzden yazıldı, umudun yitirildiği yere biraz da olsa yeniden ışığı götürebilmek için!” sözleri ile ifade ediyor .Akba Yayınları tarafından yayımlanan bu etkileyici kitap, modern yaşamın beraberinde getirdiği zorluklarla başa çıkmak isteyen herkesi raflarda bekliyor. Torunların bu kitabi okuyarak dedelerin bilgilerini tavsiyelerini okumaların ışık olacağına inanır. kitap siparişi  için alınır .adrese teslim edilir. 0532 3910934

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Yazari kutluyorum.Cok farkli ve ilginç bir kinu da yazmis gercekten okumaya Deger.mutlaka alip okuyacagim.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM