• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Distribütörlüğü Ukrayna Ve Polanya’ya  Verildi

Distribütörlüğü Ukrayna Ve Polanya’ya Verildi

DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ UKRAYNA VE POLONYA’YA VERİLDİ

Assuva Savunma Sanayi  Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ

Enkaz altı tarama cihazına ilgi çok büyük. MIF Plus Inyerational Danışmanlık Hizmetler A.Ş Kurucusu Leontyeva Lryna Hanım ile distribütör anlaşması yaptık, hayırlı olsun. “Ukrayna ve Polonya’da yer altını film çekecek cihaz işte bu. İmar durumunda, yerin altında su ya da mermer  olduğu, tarihi eserleri ve yer altındaki diğer zenginlikleri ortaya çıkarıyor. Bu cihaz Ukrayna ve Polonya’da oldukça faydalı amaçlarla kullanılması bekleniyor; yol gösteren, bilgi veren,  ufku açacak bilgilerin içerisinde karar vermelerini dilerim. Türkiye enkaz altında kalanlar üzerinde tarama yapılmış ve doğru tespitler yapılmıştı. Kendisini kanıtlamış olan bir cihazdı; Kayıplarda kullanıldı ve mağara tespiti yapıldı. Bu cihaz Ukrayna ve Polonya’da da faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Bu cihaz zaman kaybetmeden, hata yapmadan, boş yerleri boşuna emek harcamadan kazmada sizlere rehberlik yaparak hedefinize ulaştıran cihaz olacaktır.

Leontyeva Iryna, ” En büyük bilgelik iyiyi kötüden ayırmaktır. Bu cihaz yer altındaki zenginlikleri ortaya çıkarma becerisinin yanında depremdeki kayıpları ve mağara bulmada kendisini ispat etmiş. Bu enkaz altı tarama cihazı ülkemize uğur getirsin. Assuva Savunma Sanayisi’ni Ukrayna ve Polonya’da temsilciliğini üstlendik. Sizlerin eli, gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle Dünya’da konuşalan cihaz olacağız. Hayırlı olsun şirketimize. Bana olan güveninizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Proton Elic cihazının hünerleri nedir?

Proton Elic’teki teknolojinin Dünya’nın hiçbir ülkesinde bulunmadığını vurgulayan Başbuğ, 50 metre derinlik 1000 metre menzileye sahip yazılımı kendimiz gerçekleştirdik. Donanımsal ekipmanları da yine yerli firmalara yaptırıyoruz. Yeraltı görüntüleme cihazımız; maden, su, kömür ve metalik madenleri hepsini bulabiliyor.

50 metreye inen dedektör duvarın arkasını gösteren cihazlar hakkında ne dersiniz?

Bu cihazlar yerin altını gösteriyorsa, duvarın arkasını gösteren ve bilgi veren bu cihazlar her türlü emniyeti alma şansım var. Artık onun için cihazlar, işimizi ve görevimizi daha iyi yapmak varken hayalperest olmaya ve arkadan vurulmaya değmez. Onun için bilgiyi ileri görüş olarak görmek karşımıza nelerin çıkacağını görmek her yöneticinin hakkı. Onun için bu cihazlarla yol oldukça açık; sağlıklı bilgiler üzerinde konuşun ve hedefinize doğru gitmesini bilin.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

0532 3910934

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM