• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Eğitim Adresi Kadıköy’de Kandilli Koleji’nin Eğitimi Konuşuluyor

Eğitim Adresi Kadıköy’de Kandilli Koleji’nin Eğitimi Konuşuluyor

Eğitim Adresi Kadıköy’de Kandilli Koleji’nin Eğitimi Konuşuluyor
Geleceğin Çocuklarını Beraber Yetiştirmeliyiz…
Çocuklarınızın geleceği için, okul seçerken zaman ayırın. Çocuklarınızı kime teslim ettiğinizi bilin. Çocukları öğreten eğitimcilerdir. Kandilli Koleji’nde en değerli tecrübeli eğitimi seven, çocukları seven, sorumlulukları bilen Ayhan Köker, öğrencilerin öğrenme fişeklerini açan, eğtimcilere teslim edin. Sıkı takip eden, denetleyen iyi bir usta var.
Okul Müdürü Ayhan Köker; eğitim için çözüm probleminin içinde gizlenmiştir. Problem sadece bir tohumdur. Şayet onun içinde derinleşmesine inersen çözüm onun içinden fışkıracaktır. Biz çocuklarımızın içindeki öğrenmeyi, bilgiyi, açığa çıkarmak için eğitimciler olarak Kadıköy’deyiz.
Öğretmen İsmail Şilan Diyor ki;
Büyük insanların iki kalbi vardır. Biri acı çeken, diğeri ümit edendir. Birbirini seven insanlar için engeller tatlıdır. Bir tebessümden ibarettir. Yapacaklarımız sınırlı ama ufkumuz geniş. Öğrencilerimizi hayata hazırlarken, heybelerini doldurarak, becerilerini artırarak, etkili hikayeleri yazdırmaya çalışıyoruz. Eğitimlerini tamamlayarak üniversitelere göndereceğiz.
Kandilli Koleji’nde etkinliklere önem veriyoruz. Kültür-sanat, sağlık konusu, kariyer günlerinde girişimci iş adamlarını davet ederek, becerilerini, başarılarını, öğrencilerimizle buluşturarak, hikayelerden ders çıkarsınlar. Bir yazar diyor ki; tecrübeli insanları dinleyin. Acı faturalardan ders çıkarın. Siz o acı faturayı ödemeyin diyor.
Hz. Ali diyor ki, zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir. Bizde öğrencilerimizle bilgi toplamasını, okuma alışkanlığını artırmak için, bilginin barut fıçısını öğretmek için bilgiyi cımbız gibi toplatarak, hayal kurmasını sağlayarak, öğrenmenin yollarını açmak, sevdirmek, öğretmek, cesaretli ve öz güveni olan gençlerimizi hayata hazırlamak için, ufkunu geliştirecek, öğrenme alışkanlığı kazanılmasını istiyoruz.
Okumanın faydaları,
Bilgiyi doğru yerde kullanımlarını sağlamak,
Bilgiyi başarıyla birleştiren gençler hazırlamak,
Bilgi ile birlikte yeni ufuklar açılmasını sağlamak,
Kariyer yolunda bilgiyi nakış nakış dokuyacak öğrencilerimizin olmasını arzu ediyoruz.
Yarının gençleri elbette bizimdir. Gün batmış olsa da elbet bizimdir. Çocukları için araştıran anne babalarımız okulumuzda misafirimiz olsunlar. Öğretmen kadromuzla ve eğitim yuvamızla sizleri bekliyoruz. Eğitim için seçici olun.
Kandilli Koleji öğrencilerimiz bana teklif getirdiler. Son sınıf olarak Kandilli Koleji Mezunları Derneği’ni kurmak istiyoruz dediklerinde çok mutlu olmuştum. Mezunlarımızı bir çatı altında olmaları, zaman zaman bir araya gelmeleri iyi olur. Böylece iletişimleri kesilmez. Okul anıları, sınıf anıları ileride çok çok kıymetli. Hayatın en değerli anıları lisede olgunlaşır. Onun için birlik beraberlik bağlarının örülmesi, kenetlenmesi harika bir duygu. Bu bağların geliştirilmesini arzu ederim. Her yıl okulumuzda, mezun günümüzde pilav günü adı altında mezunlarımızla buluşarak o günü birlikte kutlarız. Balo mu, olur, mezun kutlaması mı olur, Kandilli Koleji Kulübü de olabilir. Bu çatıların içinde kafa dengi, ufku geniş büyük düşünenlerin çatılarının gelişmesi için, kalplerin içinde ola ola, kalbin içinde yer edinerek iz bırakmaktan mutlu olacağız. İyi günlerin ileride olacağına inanıyoruz.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM