• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kurtuluş Bazu Sanatçılar için Ne Düşünüyorsunuz?

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kurtuluş Bazu Sanatçılar için Ne Düşünüyorsunuz?

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kurtuluş Bazu Sanatçılar için Ne Düşünüyorsunuz?

Mustafa Kemal Atatürk  Sanata Çok Önem vermiş , Sanat İnsanların Kendini  İfade  etme şeklidir.  Sanat sadece kişilerin değil toplumun  Yükselmesini sağlar. Yeşilçam da iz bırakan Türk milletin gönlünde taht kuran Engin Çağlar olsun Tuncay akça olsun  ve şu anda yanımızda bulunmayan ama telefonla konuştuğumuzu değerli sanatçı  abilerim var. Kahvaltımıza gelenlere ve telefonla  arayarak gelemeyen sanatçı değerlerimize teşekkür ederim. Şu anda Yeşilçam sanatçılarım  deneyimleri var tecrübeleri var. Bilgileri var. Bu değerli sanatçılarımız ders vererek  yetenekli kabiliyetle  çocukları hazırlayabilirler.  Ortaya çıkarabiliriz. Sanatçılar bacasız fabrika bu  fabrikayı geliştirmek zorundayız

Belediyenin bünyesinde Kültür yayın evi kurmak içinde yayın evi olacak filim olacak belgesel olacak kurs veren ekibimiz olacak editörlerim olacak grafikerlerim olacak web tasarımcı öğrencilerim olacak sosyal medya konusunda ekip yetiştireceğiz sanatçı yetiştirmek için  ses sanatçı olsun her dalda çalışmalarımız  sanatçılarımız  tarafından hazırlanacak,

Tiyatrocu olsun

Resim olsun

Fokur olsun

Bale olsun

Yayın evi olsun filim  kültür evi olsun  belgesel yapım olsun her dalda çalışmalar yapacağız

Örnek vermeye kalsak

1 Şehitlerimizi filim yapmak isterim

2  Sigara içip sokağa atan kişileri ders amaçlı eğitim amaçlı filim yaparak değerli  tanınmış yüzlerin  insanlara mesaj vereceğine inanıyorum

3 Park’ta çekirge yiyerek park çöpe çevirenlere ders amaçlı filim yapmak

4 İletişim konusunda filimle ders  işler gibi filim

5 iş müracaatı nasıl yapılmalı yanlışları doğruları anlatan ders veren doğruları öğreten filmler.

6 Müşteri ne kadar kıymetli olduğu iyi anlatabilmek öğrete bilmek

7 ilçemizde başarılı iş adamların kitabın çıkarmak yaymak  ve belgesel  yapmak

8  her yıl başarılı örnek inşalara belediye olarak plaketle onura etmek model kişileri ortaya çıkarmak isterim.

Ürettiğimizi filimler  olsun kitap olsun belgesel olsun   ilçemizde ve çevremizde dışarıda satışı yaparak sponsor bularak kendi yağı kadısı ortaya çıkaracak bir çalışma sistemi kurmayı düşünüyorum sanat daha çok önem vererek becerikli  oyuncularım olsun sanat kafası olsun müzikseverler  olsun becerikli kişileri hanımları ortaya çıkarmak istiyorum.

Sanatçı Engin Çağlar

Kardeşimizi yolu acık olsun en azından güzel fikirleri var. İyi düşünmüş projesi var.  Bizde bu hayalleri yapma şansı olursa bizimde elimizden ne gelirse seve seve destek vermek ülkemize faydamız olması arzu ederim.

Sanatçı Tuncay Akça

Kurtuluş düşünceleri çok değerli bundan önce sadece belediyeler festival konusu aklına geliyordu. Ama kurtuluş bey  şahitlerin  hikayesi filimin  düşünmesi onun filim yapmasında harika bir düşünce  temizlik için filim düşünmesinde harika bir davranış  filim okul gibi  gören biri  iş müracaatı olsun iletişim ders olsun taninmiş oyunculara filmleri çektirip  ilçesinde olsun sosyal medya olsun sınamada olsun yayılırsa topluma çok faydası olacağı inandım başarıların devam diliyorum bugün bizi burada kahvaltı verdiği için teşekkür ederim arkadaşlarım  program uymadı onlarda gelecekti    inşallah başka zaman  dedi.

Politikacı Mükail Aydemir?

Büyük insanların iki kalbi  vardır. Biri Acı  çeker, diğeri  Ümit Eder. Kurtuluş Bazu bey Yöneticilik yönü ve muhasebe yönü iletişim yünü ekip kurma yünü işi sıkı takıp etme yünü çok çok beğeniyorum. önemli olan işe doğru adam kuymak ve sıkı takıp etmektir. bu konuda kurtuluş bey Esenyurt  faydalı bir kardeşimizi veya CHP  ‘de Ekip konusunda  deneyimi ve insan tanıma konusunda dolu bir yapısı var. faydalanmak gerektiğine inanıyorum. Esenyurt’a belediye başkan olursam yapacakların anlatıyor. ben çok etkilendim  fikirleri  düşünceleri çok harika bugünde değerli sanatçılarımla Kahvaltıda buluştuk  sanatçılar için düşünceleri Türkiye’de hiç yapılmayan konular.

Ömer Topçu?

Bizim Artvın’de  bir söz var. Kendini öveni koy kaç Eli öveni al kaç , Kurtuluş bazu  tam bir Siyasetçi  CHP  Yönetimde olması isterdim, çok farklı fikirleri olan biri. Bugün Türkiye’nin çok sevilen değerli sanatçılarla birlikte kahvaltıda buluştuk, Sanatçılar için  ve Esenyurt yapacakların anlatınca çok etkilendim , Kurtuluş bey ekip kurma konusunda proje Konusunda  Ülkemize faydalı bir kardeşimizimdir. Fikirlerini düşüncelerin  CHP değerlendirmesini  dilerim.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Copper Caffe Ustası Memet Tamer lezzetli ikramları için ilgisi için   ve serviste görevli arkadaşlara teşekkür ederiz. misafirlerimizi mutlu gönderdik.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM