• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Eşim Oya Karabağ’ın Doğum Günü İçin Duyarlı Dostlara Teşekkür Ederim

Eşim Oya Karabağ’ın Doğum Günü İçin Duyarlı Dostlara Teşekkür Ederim

Eşim Oya Karabağ’ın Doğum Günü İçin Duyarlı Dostlara Teşekkür Ederim

Eşimin doğum günü nedeniyle sosyal medya ve telefonla mesaj çekerek, whatsApp’tan yazarak beni arayan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bakırköyümüzün Bafra Pidecisi İbrahim Bey, özellikle eşimin adını pidenin ortasına yazarak göndermesi için teşekkür ediyorum.

Dostluk çok güzel bir duygu.

Anılmak harika bir duygu.

Hatırlatmak güzel bir duygu.

Hediye vermek güzel bir duygu.

Bu duygularımı ve sevgilerimi çevremize yansıtan olalım. Gitmeyenlere gidelim, aramayanları arayılam, yazmayanlara yazalım. Yavaş yavaş bu sevinci çevremize yaşatalım. Kimsenin doğum gününü kaçırmayalım. Değer verdiğimizi gösterelim.

İyi ki varsınız. Bende yaşanmışlıkları çevremize okutmayı seviyorum. Her konuda yanınızda olduğumu bilin. Doğum günlerini ihmal etmeyelim. Sevilmek güzel bir duygu. Sizlerin sevgisine layık olmak için daha çok çalışmayı Cenab-ı Allah’tan dilerim.

Ayson Karabağ Kanatsız Uçamazsınız Diyorsunuz?
Sevgili Eşim Oya Karabağ doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşları birlikte yürüme günümüz olsun. Hayatta uçmak için eşim benim kanadım oldu. Uçmam için rüzgarım oldu, enerjim oldu, benzinimiz oldu. Evimizde huzurum oldu, bereketim oldu. El ele vererek iki güzel evlat verdi. Eşim, evimizin suyudur, lezzetidir, tadıdır, baharatıdır, acısıdır, tatlısısıdır. Evimizin kıymetlisidir, baş tacımızdır. Hayat arkadaşımdır, yoldaşımdır. Bugün doğum günün kutlu olsun. Çok güzel günlerimiz oldu. Şimdi de balımız oldu, torunumuzla güzel günlerimiz oldu. Onun için bu olgun güzel yaşını el birliği içinde çocuklarımla, torunlarımla, sevdiklerimle birlikte yaşama sevincimizin adı olsun. İyi ki bugün senin doğum günün. Bu güzel yaşlara birlikte geldik, birlikte devam edeceğiz. İyi ki varsın.
Asistan sekreterlere Yazardan Eğitim ve Sertifika c.tesi pazar saat 9.dan 17 kadar yemekli Güneş Hotel Merter 0532 3910934

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM