• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gözlük Herkesin Stiline Göre ve Yüzüne Göre Seçilmeli

Gözlük Herkesin Stiline Göre ve Yüzüne Göre Seçilmeli

Gözlük Herkesin Stiline Göre ve Yüzüne Göre Seçilmeli

Bakırköy’de Gencer optik  Optisyen Hamdi Güler diyorki, Güneş gözlüğü olsun, numaralı gözlük olsun, gözlük seçerken yüzünüze göre seçin. Sizin gözlerinizi kapatan değil, size güzellik katan olmalı. Aklınızda olsun, yüz şeklinizi unutmayın, yaşam tarzınızı unutmayın. Oval yüz, farklı kare yüzler için farklı yuvarlak yüzler, farklı üçgen yüzler için. Her yüze göre gözlük seçilmeli. Gözlük seçerken aklınızda bulunsun, genel estetik kuralları unutmayın.
Köşeli çerçeveler yuvarlak yüzlere, ince ve açık renk çerçeveler ise yüzü yumuşak gösterirler. Kalın ve koyu renk çerçeveler kişiliği belirtir.
Dışa doğru çekik çerçeveler yüzü geniş gösterir.
Yuvarlak hatlı çerçeveler, sert hatları yumuşatırlar.
Küçük çerçeveler ise yüzü kapatır.
Numaralı gözlüklerde ışığı önleyen televizyon ışınlarını engelleyen, araba kullanırken gece ışıkları ve gündüz ışınlarından koruyan 2 yıl garantili gözlük camları var
bilginiz olsun.
Epson doktor muayenesinde numarayı doktorun yazdığını ihmal etmeyin. Bazı gözler ilerler, bazıları yerinde kalır, bunları unutmayın.
Gözlük seçimi yaptığınız kişilerin bilgisi size ışık olmalı, yol göstermeli, gözlük bilgisini masaya koyarken anlarsınız, kararı kendiniz verin. Gözlük taktığınızda rahat edin, baskı altında kalmayın. Aklınızı hislerinizi kullanın, gözlüklü günleriniz mutlu ve huzurlu olsun.
Hamdi Güler
0553 1832179
Gencer Optik
Not: Gözlüklerinizin  Bakım   ayarı ve Temizliği ücretsiz yaparak
incirli caddesi 74  ak parti Tam karşısı 0212 5707074

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM