• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İstek Okulları Koordinatörü Aydın Karabaş; İz Bırakacak Nesiller Yetiştirmek İçin Floryadayız

İstek Okulları Koordinatörü Aydın Karabaş; İz Bırakacak Nesiller Yetiştirmek İçin Floryadayız

İstek Okulları Koordinatörü Aydın Karabaş; İz Bırakacak Nesiller Yetiştirmek İçin Floryadayız

 

İstek Okulları Koordinatörü Aydın Karabaş, iz bırakacak nesiller yetiştirmek için Floryadayız. 30 yıldır iz bırakacak nesiller yetiştiren, insanlığa hizmet veren eğitimci ve öğretmen Aydın Karabaş hizmetlerini anlattı

Bakırköy Florya’ya başka ilçelerden, okulumuza güvenerek çocuklarını bize teslim eden, bize emanet eden, bize güvenin velilerimizin sayısı gittikçe artıyor. İnsanları kazanmak ve okulumuzdan mezun vermek çok önemli bir mutluluk. Her biri bizim ve okulumuzun, Bakırköy’ümüzün elçisi olacağına, özgüvenli, cesaretli, girişken öğrencilerimize inanıyorum. Gün geçtikçe daha iyi görüyorum. Değerli velilerimizin tercih ve teveccühü ile İstek Bilge Kağan Okulları’na güvenerek, iz bırakacak nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz. Gün geçtikçe daha iyi yerlere gittiğimizi fark ediyoruz.

Velilerimizin Okullarınızı Tercih Etme Sebepleri Sizce Nelerdir?

Bize gelen velilerimiz, çocuklarımızı size verdiğimizde siz nasıl eğitim veriyorsunuz, çocuklara ne öğretiyorsunuz, nasıl istek uyandırıyorsunuz, nasıl yetiştiriyorsunuz gibi sorular sorarak, okulumuzu gezerek, dolaşarak, bilgi alarak eğitimcilerimizle buluşturuyoruz. Bu eller, bu kişiler, bu hanımları her biri bizim çocuklarımızla nakış ede ede, sevdire sevdire, eğitim veren, öğrete öğrete nakış eden gizli kahramanlarımızla buluşturuyoruz. Bize güven duyarak, bizlere inanarak, en değerli varlığı olan çocuklarımızı İstek okullarına bıraktıkları zaman gözleri arkada kalmasın diyerek hareket ediyoruz. Siz anne olun, siz baba olun biz ise eğitimci olalım, biz ise öğretmenleri olalım. Bu çocuklarımızı hayata hazırlayalım, vizyonlarını geliştirelim. Kitapları sevdirelim. Sosyal yönlerini geliştirelim. Yaptığımız etkinliklerle okullarına güven bağlarını gittikçe artıralım. Başka ilçelerden gelen ve yabancıların sayısı gittikçe artmaya devam ediyor. Biz eğitimci yönümüzü öğreterek, sevdirerek, öğretmen sayımızı artırarak, geliştirerek sadece eğitimci yönümüzü geliştirmeye ve okullarımızda olgunlaşan eğitimi tamamlayan gururla mezun ettiğimiz öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onlar bizim birer elçimiz. Onlarla bağlarımızı daha çok geliştirerek devam ediyor ve asla bağlarımızı kesmiyoruz. İstek Okulları bağları gittikçe daha çok kuvvetli olmaya devam ediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM