• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kartaltepe Muhtar  Adayı Şemsettin Aktaş İle Mahallede Muhtar Adayına İlgi  Nasıldı

Kartaltepe Muhtar Adayı Şemsettin Aktaş İle Mahallede Muhtar Adayına İlgi Nasıldı

Kartaltepe Muhtar Adayı Şemsettin Aktaş İle Mahallede Muhtar Adayına İlgi Nasıldı?

Bakırköy Kartaltepe mahallesinde 50 yıldır. Oturuyorum ,Muhtar adayımızı Şemsettin Aktaş ile çıkalım dolaşalım dedim, çıktı filiz sokağına girdik, ilgi alaka sevgi saygı onumuzu kesmeler destek sana diyenler. kadınlarımız  olsun emeklilerim olsun  esnaflarımız  olsun  mükemmel sevgi ekmiş kendisin çevresine mahalleye  iyi sevdirmiş her eve girmiş her aile ile ilişkileri olan biri  sevilen saygı duyulan bir. bizim Dinimizde gözlerinizle gördünüz mü  kulağınızla  duydunuz mu  bu aşk ile çıktık dolaştık kim ne söyledi

Deniz Büfe

Şemsettin abimizi 2 yıldır. Tanıyorum güven duyuyorum oyum sizindir. Şemsettin Aktaş abı muhtar olursa Kartaltepe kazanacak mahalleyi denetleyecek takıp edecek sorunları not alacak belediyeleri arayacak takıp edecek tek adam  biz kazanacağız, biz muhtarımdan faydalanacağız mahallemize yakışır. faydalı olacak bir kişi. dedi,

Dilba Market İbrahim bey Ne Dedi?

Abım ben 30 yıldır. Tanırım İyi  esnaf, iyi bir abi, iyi bir komşu, duyarlı insan, Bakırköy kartal tepede 40 yıldır esnaflık yapan damak lezzeti sevdiren biri. her eve girmiş her evde çocuktan tut anneler, kadar babalara kadar tanır bilir. Mahallemize faydalı olacağına inanıyorum. mahallemize kazanacak  mahallemize faydası olacak. şimdiden hastanede randevu alamıyoruz telefon açarak yardım ediyor. randevu alıyor. yardımcı oluyor. onun insan insan hizmet verdiğin görüyorum yaşıyorum yardım sever öğrencilere burs veren  bir abımız yolun acık olsun yanındayız destekçinizi olmaktan mutlu olurum  dedi

Yaşar Başarır Emekli Albay

40 yıldır tanıyorum , ailesi tanıyorum. mahallemizde kebapçı iyi hizmet verdi,  hizmeti ile insaniliği ile  komşuluğu ile gönüllerimizde taht kurmuş bir kardeşimizi . Şimdi mahallemize muhtar adayı olarak yola çıktı Allah yolun acık etsin . inan mahalle için çalışacağı inanıyorum, mahalleye çok faydalı olacağına inanıyorum. mahalle kazanacak, mahalleye faydalı olacağı inanıyorum oyum Şemsettin Aktaş içindir yolun acık olsun.

Arma Yapı Market

Mehlemizde 30 yıldır. tanıyorum. Hacıömeroğluları kebap ve lahmacun hizmet veren gönülleri kazan damak lezzeti sevdiren iyi bir abı insan insan değer veren biri. mahallesi seven mahallesinde hizmet veren insanlar tanıyan bir kişi muhtar olması  Kartaltepe mahalleye faydalı olacağına inanıyorum. insanlara  hizmetine koşacağı inan biriyim onun için Şemsettin Aktaş Bakırköy’de Kartaltepe faydalı olacağı inanıyorum mahlası seven çocukları seven yaşlılara hizmet eden  yardımsever biri.  başarıları diliyorum.

Çınar Kasap

Ahmet ipek ve Hamdi Köseoğlu

Mahallemizde  Hacıömeroğluları kebap hizmet veren bir komşum işin severek yaptı. mahalleyi iyi bilir. her eve kebabı girmiş bir sevenler çok  var. Muhtarlıkta  hizmet edebilecek biri. insan işlerin koşacak biri insan seven biri yardım sever biri Şemsettin Aktaş abım mahallemize çok faydalı olacağı inanıyorum. oyum komşumundur.

Emine Dirican Ne Dedi?

Ak Parti meclis üyesi olarak muhtar hemşerim olması güzel çalışmaların okuyarak takıp ediyorum. Gurur duydum. mahallede sevilmek saygı duyulmak harika bir yatırım. Şemsettin Aktaş Hacıömeroğluları kebap lahmacun hizmet verdiği için ,Mahallede evlere kadar girmiş gönülleri kazanmış bir kardeşimizi. Şimdi Ticaretin bir yerde yeter diyecek kadar karar almış dükkan kapatmış şimdi. Mahallede mahallenin eli olmaya gözü olmaya kulağı olmaya çalışmayı seven insan hizmet etmeyi seven biri. Şimdiden duyuyorum. Hastanelerde randevu alarak vatandaş yardım ederek, Hayvanlara sokakta düşünen duyarlı yardım sever öğrenci yetiştiren  bir Sivaslıya Bu Yakışır.  duyarlı olmak el vermek yardım koşmak  Şemsettin Aktaş yanındayım destancısıyım.

İsmail Kalaycıoğlu

Muhtarların yetkileri artırılması gerekir. mahalleyi sahip çıkacak muhtarlardır. mahallenin kültürü sahip çıkacak  muhtarlardır. onun için Gazetecim Ayson karabağ Komşum size güvendiyse  bizde güvendik yanındayız. oyum sizedir. mahalleye yakışır. hizmetleri yapmak size nasip olur. başarıların diliyorum.

Gazeteci Ayson Karabağ

Hayat  sevgi  Güneşidir.

Sevgi alanda veren de dermendir. derler. Şemsettin Aktaş kardeşim sevilen  biri 40 yıl 50 yıl 30 yıl tanıtan kişiler karşılaştım. duyduklarım ,Gördüklerim çok mutlu oldum. mahlası seven insan seven insanların yardım koşacak adam. bizde bir söz var .ekmeği ekmekçiye ver bir de fazlası ver ki ziyan olmasın. Muhtarlık konusunda mahallenin sorunların çözme konusunda ve hayalleri olan bir kardeşim ne diyor.  biliyor musunuz .

1 Kadınlar için Kartaltepe örgü evi yapmacam diyor.

2. 3 Yaş ve 5 Yaş Arası Torunlarım jimnastik  yapacak yer düşünüyorum saat 10 dan 12 kadar çocuklarım iletişim olsun kaynaşsın diye bir ortam düşüncem diyor.

3.Şimdiden ağaçları budaması kendi imkanların ile yaptırıyor. yarın mahallemizde  sokakta olsun caddede olsun bina içinde olsun ağaçlar mart ayında budama zaman  diyor.

4. Kedi Kopekler için Projesi olan biri

5 İşsiz Gençlere  iş bulma konusunda yardımcı olacak   diyor.

6 Emeklilerim cay sohbet edecek yeri muhtarlıkta bir yer yaparak mahalle sakinlerin gelebileceği bir yer olsun çay ücreti düşünmesinler

7. Mahallemizde gönüllü ekip kuracağız mahallemizde yaşlılara ziyaret gideceğiz. ziyaret şifa olduğuna inanıyorum

8.Mahallemizde bakkalcılarım sahip çıkacağız

9 Her yıl yazı ve kış emeklilerim sıvasa  turu yaptıracak

10 Mahalle Çocukları ile Kaymama  Top oynatarak hikayeleri olsun diyorum.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM