• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kaymakam Abdullah Köklü, Bakırköy’de Heyecan Uyandıracaktır ?

Kaymakam Abdullah Köklü, Bakırköy’de Heyecan Uyandıracaktır ?

Kaymakam Abdullah Köklü, Bakırköy’de Heyecan Uyandıracaktır ?
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü ve İlçe Milli Eğiitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni, Bakırköydenhaber Gazetesini ziyaret ettiler.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü 
Kaymakam Abdullah Köklü yaptığı ziyaretle ilgili, “İlçemizde; gazetecilerimizi ve derneklerimizi yerlerinde görmek, tanımak, iade-i ziyaret ederek , artık Bakırköy sokaklarındayız.  insanlık hastalıklarının ilaçları yoktur. En iyi ilaç içtenliktir. İlçemizde gazete çıkaran, dergi çıkaran yayıncılarımız ve derneklerimiz, eğitimcilerimizle tek tek dolaşarak tanışıp içtenliğimizi ve sevgi ile saygımızı ileteceğiz” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni de, yüzmeyi öğrenmenin yolu suya dalmaktır diyerek şunları söyledi: “Bizde insanlarımızı mekanlarında tanımak ve onlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaya başladık. Eğitimci insanlarla karşılaştıkça da çok mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Gazeteci Ayson Karabağ
Ayson Karabağ ise ziyaretle ilgili şunları kaydetti: “Bugün saat 17.00’de geleceklerini duyduğumda çok mutlu oldum. Dedem misafir ağırlarken, davul-zurna çaldırarak ağırlardı. Heyecan vardı, sevgi vardı, bayram gibi sevinirlerdi. Bakırköy’de kaymakamımızın bizleri bu harekete geçireceğine inanıyorum. Kaymakamımızın gelişi, içimize aydınlık verdi, heyecan kazandırdı. Bende bugün Sayın Kaymakam ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüzün gelişi bizlere sevgi güneşi gibi aydınlık verdi. Biz nasıl yardımcı olabiliriz diyerek destek olmaya çalıştılar. Ayaklarına sağlık. Ziyaretimize gelerek bizleri dinledikleri için teşekkür ediyorum. Kaymakamımızdan ricam, ilçemizde, okullarımız ve camilerimizde eğitim veren, dernek başkanlarımız olsun, esnaflarımız olsun, mekan sahiplerimiz olsun bizleri denetlesinler, eksiklerimiz olursa bizleri uyarsınlar, buna ihtiyacımız var” görüşünde bulundu.
Bakırköy den Haber Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM