• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kayserili Sinan Chef’e; Depremde Etkilenen Vatandaşlara El Verdiği İçin Teşekkür Ederiz

Kayserili Sinan Chef’e; Depremde Etkilenen Vatandaşlara El Verdiği İçin Teşekkür Ederiz

Kayserili Sinan Chef’e; Depremde Etkilenen Vatandaşlara El Verdiği İçin Teşekkür Ederiz

Lezzet yayan, lezzeti sevdiren Sinan Chef, hem Kayseri’ye müşteri çeken hem Kayseri’yi temsil eden, lezzeti yayan, sevdiren, anlatan, model olan, işini severek yapan bu kahraman sevgi dolu bu insana ne kadar teşekkür etsek az.
Şimdi de depremde zarar gören anneler ve babaları mekanında ağırlayarak, sıcak çorbasını ikram eden, çocukları kucaklayan, güler yüzü ile o çocuklara umut aşılayan, el veren, kucaklayan, bu kahraman insanlara sevgisini gösteren, insanlara ikram elini uzatan, insan sevgisini gösteren, ikramları sunan, gerek mekanında gerek dışarıda çalışan ekibi ile sıcak kahvesini dağıtan, vatandaşın yanında olan bu güzel sevgi dolu insana milletimiz adına teşekkür ederim.
Ülkemizde bu değerli kıymetli insanları gördükçe, duydukça insanın göğsü kabarıyor. Sen bizim göğsümüzü kabarttığın için sana ne kadar teşekkür etsek az.
Allah işini gücünü artırsın, Allah sizi korusun. Sizin gibi değerli, işini seven, insanını seven, ikramı seven, siz değerli Sinan Chef’e ne desek azdır.
Bizde bir söz var. Veren el, alan elden üstündür. Bunu bize hatırlattığın için teşekkür ederiz.
Ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde el vererek, omuz vererek, insanlarımızın yanında olduğu için çok çok teşekkür ederek, Kayseri Valimiz ve Belediye Başkanımız bu değerli, kıymetli bu insanı plaketle onure etmeleri gerekir.
Bu insanların sayısının artması gerekir. Siz Türkiye’ye model oldunuz. Kayserililerin bir sözü aklıma geldi.
Ekmeği ekmekçiye ver, bir de fazla ver ziyan etmesin. Sinan Chef lezzeti ile, titiz çalışması ve insan sevgisi ile bizlere kendini gösterdi. İçten, yürekten, kalpten davranışları ile sıcak sevgisini göstermeleri, tam bir Kayseri sözünün temsilcisi oldu.
Sinan Chef bizlere;

Sevginin bütün halini gösterdiğin için,
Sevgi yenilmez oldu,
Sevgi depremzedelere ilaç oldu,
Sevgi depremzedelere şifa oldu,
Sevgi depremzedelere ikramı bal oldu,
Sevgi depremzedelere köprü oldu,
Sevgi depremzedelere güven oldu,
Sevgi depremzedelere duvar oldu,
Sevgi depremzedelere ümit oldu,
Türkiye’de ve Kayseri’de en mutlu ve en güçlü insanları siz oldunuz, model oldunuz, milletim adına, çocuklarımız adına, anneler adına, babalar adına Allah razı olsun. Seni doğuran, yetiştiren anne babadan Allah razı olsun. 

Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM