• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Mali Müşavir Doğan Avcı İle; Yeni Kurulacak Şirketler İçin Altın Kurallar

Mali Müşavir Doğan Avcı İle; Yeni Kurulacak Şirketler İçin Altın Kurallar

Mali Müşavir Doğan Avcı İle; Yeni Kurulacak Şirketler İçin Altın Kurallar

Yeni kurulacak şirket için Doğan Avcı’nın ofisinde bir araya geldik.Toplantı’da Fazlı Avcı  ve Suleyman  Demirel , bilim insan hasan yılmaz tokuş, ve ismail Gözde bulundu.

Teşvik için ve şirketin yol şeması hakkında bilgi aldık ve tavsiyelerini dinledik. Ayson Karabağ tatlıları, Hasan Yılmaz Tokuş ve İsmail Gözde’den  çaylar sizden diyerek, tatlı yiyelim tatlı konuşalım ev sahibi Doğan Avcı’ya misafir olduk.

Yeni bir şirket için merkez İstanbul olsun ve mali müşavirlik departmanı çok önemli, teşvikler konusunda uzman suleyman demirci  işi bilen avukat önemli ve en önemlisi de bunları kamuoyuna duyuracak basın danışmanı çok büyük önem teşkil etmektedir uyarısında bulundu Doğan Bey. Ve yine şirketi yönetecek kişilerin önemli bilgili toplayarak, doğru karar veren, hızlı çıkışlar yaparak, şirketin bayrağını yukarıya çıkarması mümkün olacaktır diye ince noktalara Doğan Bey tüm samimiyetiyle değindi. Avcı sözlerine şöyle devam etti: “Nene Teknolojinin bilim insanlarını dinledim, ürün beni çok heyecanlandırdı. Ülkem için iyi birinin bu denli çalışması beni mutlu etti. Teşvik konusunda  Süleyman Demirel’in dediği gibi, teşvik demek al bu parayı kullan demek değildir. Ancak devletin verdiği şartlara uymak önemli, SGK’dan, elektrikten faydalanma imkanı var artık. Kredi konusunda kolaylıklar mevcut. Evraklar ile plan program ile bu şartlarda büyük başarılar gelecektir” diye konuştu. Gazeteci Ayson Karabağ da şu yorumlarda bulundu. Karabağ, “Biz bir elbise düşünüyoruz, ama model üzerinde, renk üzerinde, sağdan soldan gelen fikirler modeli var. Bu elbiseyi kim giyecek, kim bu elbiseyi taşıyarak Türkiye’yi iyi temsil edecek, dünyada ses getirecek, bu vizyonu yapacak şirket çok çok önemli” diye konuştu.

Bilim İnsanı Hasan Tokuş ve İsmail Gözde de toplantıda olmaktan mutluluk duyduklarını, hayallerimizi gerçekleştirmek için doğru kadronun çok çok önemli olduğunu ve sizler gibi güvenilir kişiler ile birlikte ikinci toplantımızı da yapma sözünü vererek ofisten ayrıldılar.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM