• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Nihat Turan  Biyografisi

Nihat Turan  Biyografisi

Nihat Turan  Biyografisi

01.01 .1955  yılında Ardahan ’da doğdum. Babam Memat Beyaz Turan, annem yardımsever Nemat  Hanım’dır. Dört  kardeşiz, Ardahan havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir babanın gül kokan evlatlarıyız. Ardahan ’da pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir. Ardahan, ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve dağin kenarında çevrilmiş bir ilçeden il olmuş  bir yer. Böyle bir il’de doğmanın ayrı bir anlamı var. Evliyim Dört çocuk babası 10 torun var. Ailesine Bağlı  Bir Babayım.

Kars-İğdir-Ardahan  yıllar  boyunca üst üste  gelmiş iç içe geçmiş  bir çok kültürün  ve zenginliğin   geliyoruz. Bizim kültürümüzün temelinden insan saygı ve sevgi var. Başka kültürlere saygı var.

Ardahan ‘da büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi. Doğunun özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele eden kişileriz. Biz de Ankara’ya  taşınan bir Ardahanlıyız. İlkokulunu Ardahan’da okudum, orta lise okulu  Ardahan’da  okudum. Üniversitesi Nasip Olmadı, Askerliğim  Ankara’da Yaptım. Ankara’yı Sevdim   Kendi kendimize yetiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorduk. Gel zaman git zaman  askerlikten sonra  Ardahan gittim kardeşlerim topladım Ankara’ya geldik. Baba mesleği Gıda toplantıcısı Olarak başladık. Şimdi de devam ediyoruz.

Ankara  Gölbaş ‘da  Ak parti kurucularından biri oldum  18 yıldır. ak parti için siyasetin içinde bulundum, görevler yaptım. Cumhurbaşkanım gevendim    yolumdan çıkmadan  siyasi çalışmalarım devam ediyorum. Tecrübelerim  ilçeme faydalı olursam  verilen göreve seve seve  gözü kapalı çalışırım baba bize vaziyeti ilkine kendiniz için çalışın sonra aile için çalışın sonda devlet için çelişini

 

Bir  Kars Ardahan  Selami Gönderebilirsiniz. Hepinize Kars Ardahan kokulu güzel günler diliyorum.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Kendini anlatmışsında Nihat Turan asıl mesleğinin TEFECİLİK olduğunu niye anlatmıyorsun,10 veripte 100 aldığın günleri niye anlatmıyorsun

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM