• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Okçu Hikayesi

Okçu Hikayesi

Okçu Hikayesi

Güven çekirge gibidir, kaçınca bir daha geri gelmez. Biz 35 yıl önce amca Kevok Okçu; kalbimize, yüreğimize, aklımıza öyle bir kalemle yazıldı ki, asla silinmez. Kalbe nakış etti, kilim dokusu gibi dokudu.
Kevork  Okçu’yu Tanıyalım
Eksi sıfırdan gelen biri, mücadele eden, aklını hislerini, iyi dinleyen, iyi gören, cesaretli biri. Birini işe seçmesini bilen biri, işe doğru adamı seçmek bir sanat, bir kabiliyet. Amcasını tanıdığım için çok güven duyduğum için, Yeşilyurt’a yürürken, Okçu Emlak’ı okuyunca kanım çekti, güven çekti, sevgi çekti. Telefonla aradım, genç girişimcinin ziyaretine gitmek, neler yaptığını görmek benim için bir şerefti. Kendi yerimiz gibi gittim. Kahvesini içtim. Emlak işi yapıyordu. Sordum Okçu nasıl çalışıyorsun diye. Abi biz Yeşilköy-Yeşilyurt sınırlarında hizmet veriyoruz. Emlakçı, rehberdir, yol gösterendir, alanı da satanı da koruyandır. Aldatan olmayacağız, doğru dürüst biz de bu felsefeyle, bu bölgede eşimize dostumuza hizmet veriyoruz. Emlak konusunda hizmetimiz, bize güven veren ekibimizle birlikte müşterilerimizle ve yatırımcılarımızla birlikte güzel işlere imza atmaktır.
Gazeteci Ayson Karabağ’dan Aras Okçu’ya Hatırlatma
Eski Yeşilköy yok bugün. Yeşilköy’de oturan kişiler 130 ülkede iş yapan, vizyonu olan, yatırım gücü olan, cesareti olan, bilgisi olan girişimci insanlar artık. Ben sizi 130 ülkeden gelen iş adamları ile ve yatırımcılar ile tanıştırmak, mesleğinizi daha da iyi yaparak, hem ilçemizi iyi temsil etmeniz, hem de ülkemize değer kazandırmanız için en iyi yatırım daire ve arsa olduğunu bir kez daha kanıtlamanız için sizlere katkı sunmak isterim. Şimdi kentsel dönüşüm zamanı, hem yenilenme hem de yeni binalardan daire alma dönemi olduğunu biliyoruz. Bakırköy, Yeşilköy, Yeşilyurt’ta dairesini satarak Çorlu’da, Yalova’da, Sakarya’da, Sapanca’da yeni bir hayata gidenlere şahit oluyoruz. Bu konuda vatandaşlarımıza yol göstermek, rehber olmak arzusunu taşıyorum.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Okçu -Hikayesi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM