• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Okuyan, Okutan Bakırköylülere Merhaba 

Okuyan, Okutan Bakırköylülere Merhaba 

Okuyan, Okutan Bakırköylülere Merhaba 

2013 yılın  Beri  Bakırköy’den  Sizin Eliniz ve Gözünüz Olmaya Çalışıyoruz.

45 yıllık tecrübem, birikimlerim ve kazanımlarım ile gazeteci yönümü,  Bakırköy için başlatmış olduğumuz gazete çalışmalarında görüyor ve yaşıyorsunuz. Güçlü teknolojik alt yapımız, uzman kadromuz ile bölge halkımızın beklentilerini karşılamak üzere hizmet vermek arzusundayım. sizden ricam  YouTube/ Bakırköy’den haber gazetesi Abone olarak Yürüm Yazarak  Sosyal Medya Paylaşarak Bakırköy’ün sesi olmaya Uyarmaya ve hatırlatmaya Bakırköy’e sahip çıkmamız için yanımızda olun. okuyarak paylaşarak destek verin diyoruz.

Yeniliklere açık , bilgi veren, fikir üreten, sevgiyi hoşgörüyü prensip bilen, demokratik, fikirlere saygılı bir gazete anlayışı içinde karşınız da olamaya devam ediyoruz.

Bu Gazete  ; Bakırköy’de nerde ne var ? Nerden nasıl alışveriş yapa biliriz ? En güzel lezzetleri nerde tada biliriz ? Eğlence mekanlarında nereleri tercih edebiliriz ? İndirimler … Alışveriş mekanları… Kuaförler… Oteller gibi bir çok sorununuzun yanıtını bulabileceksiniz.

Çok özel işletmelerle ve kişilerle röportajlar, hayatın içinden ve bizden hikayelerle  sizlerin yanındayız.

Sizin desteğiniz ile Bakırköy gazetesinin Çalışması  gururunu birlikte yaşıyoruz. Yaşatacağız..

Bakırköy’den habersiz kalmayın. Bakırköy’den haber gazetesi abone olarak desteğinizi  Yürümlerinizi. fikirlerin Uyarılarınızı  hep dikkat ettik etmeye devam edeceğiz.

Sevgiler , saygılar

Ayson Karabağ

Bakırköy’den Haber Gazetesin Genel Müdürü.

Alo haber watsat 0532 3910934

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM