• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ordulu Yazar Durdun Demir Biyografisi

Ordulu Yazar Durdun Demir Biyografisi

Ordulu Yazar Dursun Demir Biyografisi

Dursun Demir  Biyografisi

25.03 1951   yılında Ordu’da doğdum. Babam merhum  Mehmet   , Annem yardım sever  cumhuriyet kadını Emine  Hanım’dır. Yedi  kardeşiz,  en büyükleri benim , Ordu  havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir  babanın gül kokan evlatlarıyız.

Ordu ’da pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir. ordu  deniz kokulu  ve fındık ağaçlarıyla dolu  ve doğanın içinde  çevrilmiş bir İl’de  büyümenin   mutluluğunu Yaşıyorum. Böyle bir İl’de  doğmanın ayrı bir anlamı var. Evliyim iki  erkek oğul babasıyım,

Ordu ’da büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi. Ordu’nun  özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele  eden . Türkiye yayılan bizde İstanbul’a taşınan Orduluyuz.

İlk  okulunu Ordu’da  ,orta  okul Zeytinburnu’nda Okudum  ve Liseyi ‘de Bakırköy ‘de  okudum ,

Kendi kendimize yetiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorduk. Gel zaman git zaman okul bitince  iş hayatına atıldım ,

Bakırköy Emayetaş’da   işe başladım, sonra saat tamircilikte çalıştım ,Gür Çarşıda bir’ hane’ de görev aldım, sonra Zeytin burunda kahve açarak ve kahveye bilardo  koydum, günümüzü şartlarında en yoğun  en kalabalık olduğu bir yerdi. İletişim için ,çevre kazanmak için uygun bir  iş .

Çalıştığım  yerlerde hem öğrendim, hem ‘de Çalıştım, hem’ de iyi dostluklar kazandım, çok şukur kimsenin kalbin kırmadım.

Sevgili arkadaşlar,

Yaşantınızı boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Hepinize Ordu  Deniz ve Fındık   kokulu güzel günler diliyorum.

Okumayı ,Okutmayı, Kitap Hediye Etmeyi Unutmayın,

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM