• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sivas Sultan Sofrasının Lezzetlerini Biliyor muydunuz?

Sivas Sultan Sofrasının Lezzetlerini Biliyor muydunuz?

Sivas Sultan Sofrasının Lezzetlerini Biliyor muydunuz?

Bizim işimizde önemli olan sunumun nasıl olduğudur. Eğer Sunum Düz gün şık, hijyenik olarak yapıyor ve duyusal , görsel olarak bir şölen yaşatabiliyorsak farkımız  oradadır.

Bakırköy Sivas Sultan Sofrası
Hakkında

Bakırköy İncirli caddesi üzerinde, park sıkıntısı yok, binamızın özel otopark vardır. Ortamızda toplantı için yerlerimiz mevcuttur. 50 kişi olabilir. 100 kişilik guruplar halında olabilir. Çocuklarımız eğilecek vakit geçirecek bir ortam mevcuttur. Yerimiz ferah aydınlık içinde oturduğunuzda koltuk anne kucağında rahat hissedeceğiniz fark edeceksiniz. Kulağınıza hafif müzikle hizmet personelimiz. Misafirleri takıp ederek. Hizmetine koşan ilgilen isteklerin yerine getiren içten sevgi ile çalışanları göreceksiniz. Ortamızda kahvaltı keyifle yapacağınız bir ortam. Veya öğle yemeğinde  veya akşam yemeklerinde  huzurlu sağlıklı  hizmet alacağınız bir yer olduğu fark edeceksiniz.
Biz misafirlerimizi annem gibi babam gibi dayım gibi kardeşim gibi ağırlamak gözünü midesine duyurarak mutlu göndermeyi kendimize  prensip edenlerdeniz.

Ağalık vermeyle yiğitlik yemekle olur.


Doğum Günlerinde

Hayallerinizi bizimle paylaşarak, hazırlığı yaparak, Sizin Mutluluğunuzu için Bölgemizin Gazetecisi Yazar Ayson Karabağ  tarafından Röportaj yaptırarak  mutluluğunuzu  dostlarınızı ve çevreye model olmak için bu da bizim size hediyemizi olur.

Evlilik Yıl
Dönümünüz İçin

Birlikte plan yaparak ikramları gözden geçirerek. Kaç kişi ile kutlayacaksanız. Bizimde size önerilerimizi paylaşarak öyle bir evlilik yıl donem yaşatalım ki her şey unutulur ama fotolar  unutmaz ve videolar unutmaz. O duygularınızı fakırlarınız bir başkasın model olsun düşüncesi içinde  olursanız bizim  bölgemizde  gazeteci yazar  abimizin kaleminden iyi  bir haber olur. Birine ışık olursunuz. Birilerinin yüreğine mutluluk yaşatırsınız birisine örnek olursunuz düşüncesi içinde birlikte  hazırlık yapmaya davet ediyorum.

Çocuklarla Sivas Köftesi Yaparak Bir Hikayeniz Olsun

Çarşamba Günleri  saat 9’dan Yemek yapma günümüz. 3-4-5 yaşındaki çocuklarımızı  giydirerek başlarına usta kepini takarak eğitim amaçlı paylaşım amaçlı, iletişim amaçlı bir ortamda uyum sağlamak için ustamızla Sivas Köftesi yaparak hazırlayarak pişirerek bir anıları olması istiyoruz. Bu gelecek nesillerimize el birliği ile birlikte ustamızla yemek yaparak hazırlayarak birlikte yiyerek bir gün yaşatalım ve ustamızı tarafından diplomaların  teslim ederek bir güzel gün yaşatarak bir hikayemiz olsun. Videolarım olsun. Haberim olsun. İleride buyurduklarında güzel  bir hikâyelerini izlerler  ve görürler. Sizlerde çocuklarımla birlikte bir menü çalışmalarımda sizde bekliyoruz.

Sivas Yöresel
Serpme Kahvaltı Kültürü

Anadolu toplumunda misafire verilen  değer için, Gelen Misafirleri kapıda ağırlarlar, içten candan kucaklarlar. Gözlerin içine bakarlar, ellerinden tutar sofraya oturturlar, ilk Madımak Çorbası içirirler. Şifadır. Midenin  dostudur diyerek, çorba ile başlarlar. Sonra keçi peyniri, Göğ  Çökelek, kuşburnu, Petek bal, patates mıhlaması, Pişi , Melemen, Sahanda sucuk, sahanda yumurta, Beyaz Peynir, Taze kaşe, Eski Kaşar, Çeçil  peyniri, Tereyağı, Acuka, Reçel, Çikolata, Domates, Roka, Salatalık, Maydanoz, Yeşil zeytin, Siyah zeytin, Pekmez Tahin sınırsız çay ve güler güzlü personelin hizmeti. Şefimiz ilgisi bir arzunuzu var mı diyerek, misafirler, misafirliğin lezzetin çıkarsınlar. Bir birinden lezzetli  nimetlerinden yerken , sohbetleri   ile mutluluğu ve huzuru yaşamak size de nasip olsun.

Sofra Düzeni

Bizim Sivas Yöresel serpme kahvaltıda hem gözü hem de mideyi duyurmak için masa düzenine önem veririz. Pişi sıcak sıcak yemeleri için şefimiz tarafından hatırlatarak gerçek bir misafir ağırlamanın keyfini lezzetin çıkarmanız  sağlayan bir ortam hazırlıyoruz. Sivas Serpme Kahvaltıda ilkine çocuklara verilen değeri  gösterilir. Sivas sofrasında Misafirlerimiz sağ elle ile besmele ile yemeye başlarlar. Bizim Misafirlerimiz tabakta yemekleri bırakmazlar. Bizde bir söz var. Tabağında yemek bıraktığında arkadan ağlar denmesi Anadolu toplum geleneğindeki yemek israfının önlerler. Bizim misafirlerimiz  bu konuda çok duyarlığı ve geleneği sürdürdüğü yaşıyoruz. Ve çocuklarımıza Model olmaya devam ediyoruz. Bizim Misafirlerimiz tabağında nimeti bırakmıyorlar. Bir küçük parça  dahil yere düşmez, bunlara kadar önem verenlerdir.

Sivas Yöresel
Lezzetli Hayat

Lahmacunda fark edersiniz, pide fark edersiniz, yaprak dönerde fark edebilirsiniz. Kırmızı et  kalp sağlığı için çok faydalı olduğu söylerler. Kırmızı et kalp için çok yararlıdır. İçinde çok fazla B12 vitamini bulunmaktadır. Türkiye’de çok ciddi bir oranda B12 vitaminin eksikliği yaşanmaktadır. Bu oran son dönemlerde %40’lara  kadar çıkmıştır.
Biz bu eksikliğin kalbinizde olduğu kadar beyninizde de olumsuz etkileri olduğunu savunmaktayız diyorlar.
Bizler kırmızı etle ekmeğe vücut alışmış. Bunu kesmek, vücutta sıkıntı yaratır. Aslında kesmek değil. Düzenli bir şekilde beslenmek gerekir.
Yaprak döner sizin kalıbınızı için faydalı ama  düzenli planlı sağlıklı beslenmeye davet ediyoruz. Sizleri de ağırlamaktan onur duyarız.
Bakırköy İncirli Caddesi’nde konumlanan Sivas Sultan Sofrası, Anadolu mutfağının zengin ve otantik lezzetlerini sizlere sunuyor.
Yöresel tariflerimizi geleneksel usullerle buluşturuyor ve her bir yemeğimize özenle hazırlık yapıyoruz. İlk önceliğimiz sizin memnuniyetiniz ve mutluluğunuz. Bu nedenle yemeklerimizi özenle seçiyor ve özel olarak hazırlıyoruz. Menümüzde öne çıkan birçok lezzet bulunuyor. Önerdiğimiz içerikler arasında Sivas Köftesi, dinlendirilmiş etlerle hazırladığımız yaprak döner, özel tereyağı ile sunulan İskender ve Sivas Etli Ekmek gibi özgün tatlar yer alıyor. Ayrıca fırın ürünleri, tatlılar, yöresel kahvaltımız da müşterilerimiz tarafından sevilen lezzetler arasında. Size özel olarak sunduğumuz, restoranımızın sıcak ve samimi atmosferini keşfetmek, lezzetlerimizi tatmak ve hoş bir zaman geçirmek için sizi bekliyoruz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz:

Mutlu Gönderdiklerimiz

Bakırköy 0212 5721919  Ataşehir 0216 6961919
Instagram Adresimiz https://www.instagram.com/sivassultansofrasi/ Restoran Konumlarımız Bakırköy Şubesi: https://maps.app.goo.gl/rAMpJ3zLHSpW5ht89 Ataşehir Şubesi: https://maps.app.goo.gl/rSKycSK19WNF24my7 Sivas Sultan Sofrası olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. En kısa sürede görüşmek üzere, iyi günler dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM