• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Umarım ki Bakırköy Belediye Başkanı Artık Bakırköy İle İlgilenin
Bakırköy vatandaşı olarak emlak vergisi veriyoruz, çöp vergisi veriyoruz. İki dönemdir Bakırköy vatandaşı için ne yollar, ne sokaklar ne de kaldırım ve parklara bakılmıyor.
Sayın Başkan;
Bakırköylü vatandaş ile soka sokak dolaştık. Sokaklarda gördükleri ve ikazları ile fotoğraflar çektik. Belki sizin de okuyarak, fotoğraflara bakarak, bir düşünmeniz gerekmez mi acaba? Bakırköy için hiç bir iş yapmadığınızı söylüyorlar. Yollarla ilgilenmediniz, sokaklarla ilgilenmediniz, kaldırımlarla ilgilenmediniz. İlçemizin yol makyajını yapmadınız, ilçemizi güzelleştirmek için sizin bir derdiniz olmadığını söylüyorlar.
Sizin için Meydan’da olan fotoğrafları, Yenimahalle’den Kartaltepe’ye, Zuhuratbaba Mahallesinden fotoğraf makinamıza takılan bu fotoğraflara bakarak düşünmenizi rica ediyorum.
Yarın Bakırköy Belediye Başkan adaylığı koyduğunuz zaman bunların hesabını sormayacaklar mı, hiç düşündünüz mü? Bakırköy’de gazetecileri yanınıza almasını bilin. Her gazeteci 10 kişiye okutması bile, size faydalı, bunun kıymetini bilin. Çevrenizdeki dağınıkları, eksiklikleri görün. Yabancı göz terazidir. Bizde gördüklerimizi, duyduklarımızı sizlere aktaralım dinleyin, burdan ders çıkararak görevinizi yapın.
Bakırköy vatandaşı, solcu olanların yüzlerini yere baktırmayın.
Bakırköy vatandaşı, CHP’li olduğu için utandırmayın. Bakırköy vatandaşı susuyorsa, partisine karşı saygıdan susuyor. Bunu bir anlayın.
Bakırköy vatandaşı her şeyden önce hizmete, hak edene, bu insanlara hizmet için ayağa kalkın ve harekete geçin. Hem ilerideki seçim için hem de CHP’li belediye olduğu için uyanın ve harekete geçin. Şimdi fotoğraflara tek tek bakın, görmek isterseniz, size rehberlik yapabilirim.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci
https://www.youtube.com/@asistansekreterokulu/videos

Umarım ki Bakırköy Belediye Başkanı Artık Bakırköy İle İlgilenin

Sosyal Medyada Paylaşın:
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM