• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ak Parti İl Başkan Ziyaretinde Gazeteci Gözü ile Değerlendirme

Ak Parti İl Başkan Ziyaretinde Gazeteci Gözü ile Değerlendirme

Ak Parti İl Başkan Ziyaretinde Gazeteci Gözü ile Değerlendirme

Gazeteci Ayson Karabağ nasıl değerlendirirsiniz?

Zeki Başkanım bir duyuru yaptı 100 kişi gelmek istediler, yolda rica ederek çok fazla kalabalık olmayalım bir ziyaret yapacağız diyerek 3 araca bindik. Fakat randevu saatimizden 30 dakika geç kaldık. Arkadaşlar bizi araya sıkıştırdılar. Uyarı da yapıldı sizin vaktiniz vardı ama şimdi bir başkası fazla bekletmemek için kısa süre olacak kusura bakmayın diye uyarı yaptılar. Organize ve karşılama çok güzel.

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sizi nasıl karşıladı?

Başkan cana yakın, net konuşan, aklından geçeni hemen söyleyen, bir önem verdiği konu ise partisinin adının doğru kullanılması için fikir ve kırmızı çizgisi net konuşan biri ama bizim ekipte Mehmet Efe kardeşim kırıldı ve küstü. Yüzünden çok belli. Konuşmayı başka bir tarafa geçti bunda da bir hayır var diyerek. Güzel unutulmayacak bir anımız oldu. Osman Nuri Başkan Mehmet Efe’yi kucakladı sardı, sarmaladı gönlünü alarak sevgi ile doldurdu. Biz de buna şahit olduk bu da çok güzel bir davranış. Başkan büyük siyasetçi; kucaklamasını bilen biri.

İlk tanışmalarda konuşma konusunda ve isim konusunda dikkat edilmeli mi?

Bizim insanlarımız ajanda kullanmadığı gibi tez unutan insanlar. Onun için ilk tanışmalarda kartvizit alışverişlere dikkat etmek gerekir. İnsan adı, soyadı, kurum adı çok çok önemlidir. Siz gittiniz de kurum adını farklı kullanırsanız sizi uyarmak hakkıdır. Bu konuda geri adım atarak, özür dileyerek konuyu başka alana çekmek de sanattır. Ama bir kuyuya bir taş düştü biz o taşla uğraştık. Ama bizden bundan bir hayrı var diyerek o kuyunun etrafında döndük durduk. Bir yazar diyor ki: Toplantı içerisinde olabilirsiniz, bir kişi atabilir ya da yalan konuşabilir fakat doğrularsa sizin içinizi yakabilir. Bırakın konuşsun  içini  boşaltsın . Anlıyorum senin içini yakıyor ama bırak yaksın. Ama başkanım Karadenizli olduğu için hemşericilik ağır bastı bu da rahat rahat konuşuldu. En güzel tarafı da başkan Osman Bey kardeşimizi kucaklaması, sarması harika bir davranıştı.

Giden arkadaşların beklentileri neydi?

Gördüğüm kadarıyla gelen arkadaşların Büyükçekmece içi dolu dolu kişilerdi; içlerini boşaltmak istediler. Tek arzuları bu seçimde Ak Parti’nin Büyükçekmece’de kazanması için el birliği içinde çalışmak istedikleri hayalleri var. İlçeye faydalı olalım düşüncesi içerisinde büyük hayalleri ve istekleri olan kale dedikler yeri içten yıkabiliriz aşkı olan kişiler. İyi çalışır ve anlatırlarsa iletişimi iyi kurarlarsa, el verirlerse, yanında olurlarsa, sevgi ve saygıyı iyi anlatırlarsa en koyu solcunun oyunu alabiliriz diyen kişilerdir. Tecrübe ve bilgileri olan, ilçeyi seven kişilerin tek hayali Büyükçekmece’nin Ak Parti’nin olma hayali kuran kişilerdir.

Aklınızda kalan küsme konusu?

Küsülen ve kırılan kişiye saran, kucaklayan, iletişim kuran Osman Bey olduğu için harika bir sonu oldu. Aklımızda kalan bu sevgi görüntüleri.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM