• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yerli Ve Milli Parti İl Başkanları Toplantısı yapıldı.

Yerli Ve Milli Parti İl Başkanları Toplantısı yapıldı.

Yerli Ve Milli Parti İl Başkanları Toplantısı yapıldı.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, illerden ilçelerden hafta sonu ailesini bırakıp Ankara merkez binamıza geldiğiniz için teşekkür ederim, hoş geldiniz. Biz 30 kişilik gruplar halinde daha anlamlı daha verimli birbirimizi anlayan bir toplantı olmasını istedim. Bu toplantıdan sonra tek tek görüşme yapalım ki adınızla hitap eden genel başkan olmak istiyorum, birebir konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum daha verimli bir günümüz olsun. 45 yaşındayım; bu siyasi yola girmek, Türkiye’nin geleceğini korumak, emeklilere güzel günler yaşatmak ve gençleri gelecekte ülkemizi yönetecek becerikli kişiler olarak hazırlamak için bir araya geldik. Partimizin kurucuları, deneyimli abilerimiz, Türkiye’yi yönetecek , devlet dilini kullanacak; belediye başkanı olsun, millet vekili olsun, meclis üyesi olsun her alanda insana yatırım yapacağımız bir adresteyiz. Bir usta diyor ki: Deneyimli, tecrübeli insanları dinleyin. Bir bedel, bir acı, bir fatura ödemeyin. Zaman kaybetmeyin. Biz Türkiye’yi yönetmek için, ekibimizi seçmek için, siyaset yolunda arkadaşlarımızı seçerek, hazırlanarak görevlerimizi bilerek kendimiz insana hizmet etmek adına çalışmak, hedefe ulaşmak istiyorsanız biz sizi partimizde görevler almaya davet ediyorum.

Türkiye’de siyasetler kirlenmiş, ağızlar bozulmuş, niyetler yolundan çıkmış, güven bitmiş, sevgi kalmamış bir dönem içerisindeyiz. Gelin söylenmeyelim, söylenecek niyetimiz temiz hedefe göre çalışan ekibimizin içerisinde olun. Görevler alarak ülke için, vatan için, aklını ve becerisini kullanan ekibimizin içerisinde siz de yerinizi alın. Gelin kirlenmiş, Güveni  kaybetmiş bu siyasi yolda , insani kazanalım , kabiliyetli ve becereli insan seven, ülke yönetecek, hizmette yarışan ekibimizi oluşturalım.

Kavga etmeden, insan kırmadan, karamsar tohumu serpmeden umut ışığı ortaya çıkaracak ekibin içerisinde olun. Bizim siyaset yolunda; tecrübeli, bilgili, ara sokakları bilen, ana caddeyi bilen, bu yolda kaç siyaset insanlarının yanında yetişen rehberlerimizi iyi dinleyelim. Unutmayın: Dinleyen  toplayandır, konuşan tüketendir. Bizim arkadaşlar dinleyecek, okuyacak, araştıracak becerisini ve aklını ülke için vatan için hizmet için kendisini hazırlayan ekipte olmayı düşünenlerin yeri olacak. Umut arayanların yeri olacak. Işık arayanların yeri olacak. Şimdi vaktimiz ve zamanımız var. Kendi ellerimizle, inançlı azmimizle ilimiz ve ilçemizde insanlara umut ve uğur getirmek için var mısınız? Bizde bir atasözü var: Ne ekersen onu biçersin. Biz insana yatırım yapacak, siyasette çalışacak, mücadele edecek, kapı kapı gezecek üye toplayabilecek kadınları kendi çevresine kazandıracak, öğrenciler, esnaf, sporcu, iş adamını sanatı çevresinde toplayacak kadroya hazır mısınız?

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM