• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ankara İş Kadınları 15 .Kuruluş Yıl Kutladı

Ankara İş Kadınları 15 .Kuruluş Yıl Kutladı

Ankara İş Kadınları 15 .Kuruluş Yıl Kutladı

ANGİKAD’IN 15.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ÖZEL BİR GECE İLE KUTLANDIKadınların iş hayatı başta olmak üzere her platformda güçlenmesi için çalışmalarını sürdüren Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) 15’inci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir gece ile kutladı. Ankara Divan Otel’de düzenlenen ANGİKAD 15.Yıl Balosu’na, ANGİKAD’ın geçmiş dönem başkanları, Yönetim Kurulu ve her sektörden başarılı iş kadınlarından oluşan dernek üyeleri katıldı.

2007’den bu yana kadın istihdamı ve girişimciliğinin desteklenmesi amacıyla ulusal ve uluslararası faaliyetler yürüten ANGİKAD’ın 15’inci yaşını kutladığı davetin açılış ko-nuşmasını ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk gerçekleştirdi.

ANGİKAD’ın 15 yıl boyunca kadının ekonomik ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlamak için gerçekleştirdiği projelerden bahseden Öztürk, “Bu yıl derneğimizin en önemli projelerin-den girişimcilik kampımızın da 10. yılını kutlayacağız. 10 yılda üniversitede okuyan 600’den fazla kadın öğrencilerimize girişimcilik kampları düzenleyerek, girişimcilik ekosisteminin gençler arasında da yaygınlaşmasını hedefledik. Bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştireceğimiz ‘Gi-rişimciler Buluşması’ ile kadın girişimcilerin bir araya gelmesin sağladık. 15 yılda yüzlerce gence burs desteği verdik” diye konuştu.

Kadınlara her alanda ulaşmak ve destek vermek için bakanlıklar, Avrupa Birliği ve büyükelçilikler ile projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Öztürk, ‘ANGİKAD Akademi’ olarak birçok eğitim düzenlediklerini, ‘ANGİKAD TOCE Komitesi’ ile de toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda değerli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Hande Öztürk’ün ardından söz alan ANGİKAD Kurucu Başkanı Devrim Gürsel Erol, derneğin 15’inci yılını kutluyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Girişimci iş kadınları olarak bundan sonra da hep birlikte çalışmaya ve koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Gecede, derneğin kuruluşunda emeği geçen kurucu üyeler Asuman Arzu Özyurt, Nagihan İnci, Canan Büçkün, Banu Özçukurlu ile geçmiş dönemlerde yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenen yöneticiler Renan Ceylan, Yeşim Belli ve Aysu Yavuz’a plaket takdim edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden davet, renkli anlara sahne oldu. Konuklar canlı müzik performansı eşliğinde bol bol dans ederek keyifli dakikalar yaşadı. Balo, 15.yıla özel olarak tasarlanan pastanın kesimiyle son buldu

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM